Hvor sterk er din intuisjon?

Intuisjon er en kombinasjon av utpreget sensitivitet (følsomhet) overfor de signaler andre sender ut og en usedvanlig evne til å bruke kunnskap og erfaring spontant på
øyeblikkets situasjoner.

Erkjennelse kommer ofte som aha-opplevelser. Slik er personer med sterk intuisjon. De har en suveren evne til å fange opp non-verbale signaler som folk ikke engang vet de har sendt ut.

De er i store trekk raske problemløsere og trenger mindre presis informasjon enn andre for å finne riktige løsninger.

Dette skyldes at de har en unik mulighet til å bruke ”lagret informasjon” fra tidligere på nye situasjoner.

De stoler på sine ”instinkter” og gir sjelden opp når de møter ubegrunnet motstand da erkjennelsen føles riktig og sann uten at de kan forklare hvor denne «sannheten» kommer fra.

I store trekk er de uavhengige og har sterk selvtillit. De hater å bli undervurdert. De er i det store hele spontane, uformelle, individualistiske og oppfinnsomme i sin problemløsning. De kan være uhyre raske i tankegang og beslutninger.

De har sterk aversjon overfor formalisme og byråkrati og trenger stor grad av frihet i jobbsituasjonen for å trives.

De velger sitt eget verdigrunnlag og står fast på det inntil noen klarer å overbevise dem om at ”ny tid stiller nye krav”.

Men det skal svært mye til for å overbevise dem. De er normalt klart mer praktiske enn teoretiske av legning. De er ”farlig” dyktige menneskekjennere og har lett for å gjennomskue taktisk spill og uredelighet.

Det er som om de ”leser” andres aura. De har en tendens til å stille strenge krav til personer som de lever nært innpå og reagerer til dels svært sterkt på urettferdighet og svik.

De fleste i denne gruppen har sans for musikk, dans, form og farge og ikke så få har selv kunstnerisk talent.

De tenker ofte på begreper som rettferdighet, sannhet, skjønnhet menneskelige verdier og livets mening.

Hva gir deg mening ?

Kay Ellingsen🍒

SalesLearning.Online

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM Bestselgerskolen.no fra Nordic Business Academy blir lansert som den første fagskole/nettskole med digitale lærere med høy faglig kunnskap og bransje erfaring.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s