Utforming av tilbud (anbud) om du er den tålmodige, så er dette lønnsomt🏆

IMG_2899

Hva er hensikten med ferdighet 15?
Svar: Å utforme et tilbud som gjør at kunden kjøper av deg.

Hva er grunnleggende suksessfaktor?
Svar: Kjøpsfrekvens.

Hva er suksesskriteriet?
Svar: Når kunden slår til på tilbudet ditt, vet du at du laget er godt nok tilbud.

Hva er beste råd?
Svar: Kjemp bare de slag du har tenkt å vinne.

Etter en spørreundersøkelse så kom det frem hva innkjøpere vurderer på, når de skal handle av deg.

Hvilke innkjøpskriterier er det, satt opp etter prioritet?

Svar:
1. Leveringsdyktighet
2. Kvalitet
3. Pris
4. Reparasjonsservice
5. Teknisk kompetanse
6. Omdømme
7. Produksjonsanlegg
8. Brukerstøtte
9. Rådgivning

Hvordan setter du opp en mal med tanke på anbudsordninger? (hvordan er den bygget opp?) Nevn alle punktene.
Svar:
1. Følgebrev
2. Innholdsfortegnelse
3. Oppsummering og konklusjoner
4. Aksepterte behov
5. Nåværende situasjon
6. Utfordringer
7. Konsekvenser
8. Anbefalt løsning
9. Oppnådde fordeler og fremtidige muligheter
10. Finansiering
11. Fremdriftsplan
12. Vedlegg som garantikonsept, brosjyrer og prislister.

Hvordan presenterer du tilbudet ditt etter VAK modellen?

Svar: Tilbudet skriver du slik at både visuelle, auditive og kinestetiske mennesker nikker gjenkjennende til innholdet. Er gruppen visuell, brukes mest mulig bilder, er de auditive, brukes mest mulig tekst, data og fakta. Er kundene kinestetiske, lag assosiasjoner til opplevelser og sanseapparatet.

Lykke til med ditt tilbud. Kay Ellingsen🍒 opplæringsansvarlig – kursinstruktør —— forfatter av fagbøkene i  Bestselgerserien 1-4 kay.elling@gmail.com

eller 917 tjueentusen 📞

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM Bestselgerskolen.no fra Nordic Business Academy blir lansert som den første fagskole/nettskole med digitale lærere med høy faglig kunnskap og bransje erfaring.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s