Fra sjef til leder👀Praktiske bøker om prestajonsledelse👨‍🎓👩‍🎓

Her finner du mange nyttig tips om ledelse innen salg og service. Dessuten viser forskning  at du blir lykkeligere om du leser denne boka. Vi blir nemlig mer fornøyde når vi følger andres råd. Vårt beste råd rommer alle tips:
Les salgsbøker som du leser til din viktigste eksamen. Det er alltid ett godt råd i hver eneste bok som du kan ha nytte av å bruke.

Få tak i det ene rådet og ta det i bruk.
Tror du at du har det fulle og hele ansvaret for deg selv, ditt liv og din karriere? Da kan vi råde deg til å lese videre.

Legger du skylda og ansvaret for din egen manglende suksess over på andre? Da kan du la være å lese denne boken. Du vil tviholde på at det er bokas skyld om du ikke får suksess, uansett hva som skjer.

Når du nå velger å lese videre, er det ikke
nok å lese. Du må handle også. Du må velge de råd som passer deg og du må jobbe med deg selv for å utvikle dine ferdigheter. Du må utvikle deg, endre deg og ha glede av det. Ansvaret er ditt. Ingen andre kan endre deg.

Et effektivt salgskorps er hjertet i ethvert
kommersielt selskap. Likevel er det få norske bedrifter som optimaliserer opplæring og profesjonaliserer salgs- og serviceavdelingene sine. Det er gammeldags å banke inn salg i
kunden ved å påvirke, skape behov og presse kunden til å kjøpe. Dagens suksesskrit- erier handler om å forstå atferd, tilpasse sin kommunikasjon og selge med sine sanser.

Selskap som klarer å ansette og utvikle de dyktigste, reduserer ikke bare kostnadene ved feilansettelser og klager, men vil ha en stor konkurransefordel. Bestselgeren gir deg som leder av salgs- og servicebedrifter en rekke kostnadseffektive tips og verktøy.
Denne boka tar sikte på å øke antall best- selgere og hjelpe deg til å inspirere din stab for salg og service.

Den hjelper deg til å finne hvilke personlighetstrekk de beste selgerne har og hvordan du skal dyrke frem den beste serviceinnstillingen.

Målgruppa er ledere innen salgs- og service. Du ble kanskje salgsleder fordi du var en god selger? Hvordan vil du nå overføre dine ferdigheter til dine medarbeidere? Med din intuitive evne til å lede kundene til kjøp, skal du nå lede medarbeiderne til å gjøre det samme. Det kan bli en bratt læringskurve.

Som leder trenger du andre ferdigheter. Kunnskapen om dem får ved å lese
«Prestasjonsledelse av bestselgeren».
Vil du bli en bedre leder, jobber du med inn- holdet som om det var ditt viktigste salgs- eller serviceoppdrag.

 

Fra sjef til leder: Hvor god ønsker du å bli? Hva er dine styrker som leder?

På hvilke områder trenger du å forbedre deg?

Hvordan kan du inspirere og motivere andre mot et felles mål?

Hva slags evner er nødvendige for å bygge opp et team med engasjerte medarbeidere som arbeider godt sammen?

Hvordan kan du utvikle selvtilliten som kreves for å lede andre?

Hvordan kan du skape større glede og engasjement blant dine salgs- og servicemedarbeidere?

Bok 3 Prestasjonsledelse av 4 typer medarbeidere. I bok 4 verktøykassa har du 172 caser og konsepter du kan bruke på dine interne kurs og møter. Det er 50% på siste opplag.

kr. 485,- for begge bøker

Nordic Business Academy – Kay Ellingsen Opplæringsansvarlig og forfatter 91721000 eller Kay.elling@gmail.com

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM Bestselgerskolen.no fra Nordic Business Academy blir lansert som den første fagskole/nettskole med digitale lærere med høy faglig kunnskap og bransje erfaring.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s