Her er hva noen av  elevene fra Vgs salg og samferdsel svarte på følgende spørsmål: Hva er det som er bra med salg og serviceyrker? hva forventer du deg?

 

FABD76D3-07AC-4D84-AC52-188835F0ADA2

Opplæringen skal fremme kunnskap om markedsføring og service og vise hvilke prosesser en kunde gjennomgår fra behov oppstår til behov er tilfredsstilt.

Markedsførings- og servicearbeidet skal legge grunnlag for å møte framtidige krav til bruk av nye medier og salgskanaler i arbeidet. Videre skal opplæringen gi grunnleggende kunnskap om sikkerhet for å kunne vurdere risiko og foreslå tiltak for å forebygge uønskede hendelser.

Den skal også bidra til å sikre verdier i virksomheten. Innenfor samferdsel skal opplæringen gi grunnleggende kunnskaper om nødvendige vurderinger ved valg av transporttjenester og vareflyt, og den skal legge grunnlag for sikker transport av personer, varer og tjenester samt planlegge gode reiseopplevelser.

Grunnleggende kunnskaper om mellommenneskelige relasjoner, kulturforståelse og etikk står sentralt i opplæringen av den som skal utøve handel og leveranse av tjenester og produkter.

Opplæringen skal fremme god service og kommunikasjon knyttet til drift og produksjon i virksomhetene. Opplæringen skal legge til rette for samarbeid og selvstendighet.

Her er hva noen av  elevene fra Vgs salg og samferdsel svarte på følgende spørsmål:
Hva er det som er bra med salg og serviceyrker? hva forventer du deg?

 
Man har mange jobbvalgmuligheter
Får mye sosialt samvær
Hyggeligere å være ute på jobb med kollegaer
Godt samarbeid
Bra kommunikasjon
Få en Hyggelig oppførsel
Lære Riktig oppførsel
Møter mange nye mennesker
Mange jobbmuligheter
Får kunnskap om mange forskjellige produkter/merker/leverandører
Tjener egne penger
Kommunisere på forskjellige språk
Håndtere forskjellige situasjoner
Ofte mye forskjellig å gjøre på arbeidsplassen
Gjøre kundene fornøyde
Hjelpe folk
Selvstendig arbeid
Får ofte være med på forskjellige lanseringer av nye produkter og butikker
Utfordringer i hverdagen.
Ingen lik hverdag.
Jobb mulighetetene er mange
Selvstendig og egenmotivert jobb
Utvikle og skjerpe sansene mine
Få et konkurranseinstinkt
Du blir mer selvstendig.
Du tjener dine egne penger.
Du blir en god selger.
Du har mange jobbalternativer.
Du får fordeler i fremtiden.
Du får god salgsetikk, kundebehandling og mere respekt for andre

 

Ønsker alle elevene jeg hadde på Vgs lykke til på reisen, og om noen av dere ser denne bloggen så send meg din CV til:

kay@Next1.no 91 000 744  Kay Ellingsen🍒 opplæring/ fagansvarlig  og Forfatter

 

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s