Alt begynner med en tanke, eller?

En tanke fungerer som en magnet. Den tiltrekker seg tilsvarende tanker. Mange av dem er ubevisste. En samling av tanker blir til et tankemønster. Det hevdes at bevisstheten bare kan håndtere sju ulike informasjoner på en gang.

Mye tyder på at vår bevissthet fort blir overbelastet. Da bygger vi opp et ubevisst tankemønster.

Fordelen er at vår bevissthet avlastes.

Ulempen er at vi har redusert kontroll og mindre fleksibilitet fordi med en gang mønsteret er etablert og sendt til underbevisstheten, forblir det uendret.

Tankene er programmert.
Skal du endre tankemønsteret, må du hente det opp igjen til bevisstheten. Der kan du endre det før du sender det tilbake til underbevisstheten for å gjøre
jobben sin.

Du må bevisstgjøre tanken før du kan forandre den. Du bearbeider fila før du arkiverer den på nytt. Det kan være krevende å finne frem i arkivet. Ofte glemmer vi hvor vi har lagret fila.

Underbevisstheten fungerer som en metodebok. Fordelen med metodebøker er at vi slipper å finne opp arbeidsmetoden hver gang vi skal gjøre noe. Ulempen er at mange av metodene blir foreldet og at vi ikke har gode prosedyrer for regelmessig revisjon.

Mange underbeviste tankemønstre er derfor modne for revisjon. Vi blir sittende med gamle tankemønstre, men trenger nye måter å tenke på for å løse problemene som de gamle tankene skapte.

PS. Alle vil bety noe. Finn ut hva som er viktig for din kunde rent personlig.

Kay Ellingen 91 000 744

sjekk inn på:

http://www.KayEllingsen.no

http://www.Next1.no

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s