71 prosent av kundene forventer at de får spesialtilpasset behandling.

Med koronaviruset økte mengden digital interaksjon mellom selgere og kunder betraktelig. Tre fjerdedeler av kundene byttet til en ny leverandør, et nytt produkt eller en ny kjøpemetode under pandemien.

71 prosent av kundene forventer at de får spesialtilpasset behandling av dem de kjøper fra. 76 prosent sier til McKinsey & Company at de blir frustrerte når dette ikke er tilfellet.

Denne formen for personalisering gjør resultatene bedre, og kundene mer fornøyde. Selskaper som vokser raskt tjener 40 prosent mer på å utføre dette enn de mer saktevoksende konkurrentene deres.

Vi ser at kundene være får langt mindre forespørsler (leads) enn tidligere. Skal man nå bruke mere penger på promotering og sette opp reklame budsjettet? Eller skal vi gi varig kunnskap og trening til selgerne?

Det du IKKE skal gjøre er å «spare deg til fant». Det er nå du bør sette krav og gi konsekvenser til hver selger. Fokuser på de gode selgerne.

Sjekk om lønnssystemet er rettferdig og ikke minst om det er noen av selgerne som har opplevd eller tror på at de klarer budsjett.

Sett for all del ikke ned lønnen.

Kay Ellingsen 🍒 📞 91 000 744

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM Bestselgerskolen.no fra Nordic Business Academy blir lansert som den første fagskole/nettskole med digitale lærere med høy faglig kunnskap og bransje erfaring.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s