Bli sertifisert innen Situsjonsbestemt Ledelse/Prestasjonsledelse. «Det beste fra det beste»🍒

Det grunnleggende spørsmålet du kan stille deg som leder er:
• Hvilken lederstil har jeg?
• Hvor hensiktsmessig er den for å oppnå de mål jeg har satt meg?
• På hvilken måt kan jeg justere lederstilen min i forhold til situasjon?

Dine ansatte utvikler seg. De er annerledes enn da de ble ansatt. La oss se litt på hva ulike medarbeidere trenger til ulik tid.

De fire lederstiler fremkommer ved ulike kombinasjoner av styrende og støttende atferd, samt om denne atferden blir brukt i liten lav eller høy grad.

HVEM – Ledere med de ulike stilende handler etter følgende mønster:

S 1: Den instruerende lederstilen faller naturlig for den røde leder da den er saks­ orientert, støtter mål og resultater, bygger på forretningsmessige relasjoner, gir
frihet under ansvar og roser resultater (ikke personlighet).

S 2: Den delegerende lederstilen faller naturlig for den gule leder da den er entusiastisk, uformell og uforpliktende, bygger på utveksling av erfaringer, er
menneskeorientert og gir ofte ros offentlig.

S 3: Den medvirkende lederstilen faller naturlig for den grønne leder da den er lyttende, bruker en tålmodig og logisk fremstillingsmåte, bygger på trygghet, harmoni og lojalitet, støtter følelser og belønner ved å vise til verdier ved god innsats.

S 4: Den rådgivende lederstilen faller naturlig for den blå leder da den er formell forretningsmessig, bygger på logiske frem­ stillinger, viser seg ved at leder er organi­ sert og forberedt, samt at medarbeiderne får god tid til bearbeiding og blir rost for kvalitet.

Lederstil S1: Instruerende ledelse passer til kriser, opplæring, alvorlige konflikter og når medarbeideren er motivert, men
mangler kompetanse.

Lederstil S2: Rådgivende lederstil passer best når medarbeideren mangler kompe­tanse eller arbeidserfaring og er demotivert og uvillig.

Lederstil 3: Medvirkende lederstil passer best når medarbeideren er kompetent, men mangler motivasjon og er uvillig.

Lederstil 4: Delegerende lederstil passer best til når medarbeideren er kompetent og motivert.

Dette er et åpent lederkurs med kun 8 deltakere. Starter februar og mars 2023.

Ps. Jeg kontakter deg

Kay Ellingsen👩‍🎓👨‍🎓

kay.elling@gmail.com 91 000 744

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM Bestselgerskolen.no fra Nordic Business Academy blir lansert som den første fagskole/nettskole med digitale lærere med høy faglig kunnskap og bransje erfaring.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s