Medarbeiderne tar ansvar for egne prestasjoner og egen utvikling.👨‍🎓👩‍🎓

F5F82B3E-F51E-4F97-811F-64C9BFA02435
Nordic Business Academy har som mål å bidra til en “ny kultur” innen salg, service og ledelse.
Prestasjonskultur er en kultur som skaper og gjenskaper viktige prestasjoner på et stadig bedre nivå. Prestasjonskultur kjennetegnes av selvledelse og prestasjonsledelse.
Medarbeiderne tar ansvar for egne prestasjoner og egen utvikling.
Din jobb som leder er å skape forutsetninger for at dette er mulig.
Vi tar utgangspunkt i at folk er forskjellige. Vi deler dine ansatte inn i fire atferdsmønstre som vi kaller rødt, gult, grønt eller blått at- ferdsmønster.
Og vi kombinerer atferdsmønstre med VAKT-modellen: Noen lagrer informasjon og erfaring i bilder (Visuelle), andre i lyd (Auditive) og atter andre i lukt, smak og bevegelse (Kinestetiske).
Noen tenker hovedsakelig i fortid, nåtid eller fremtid. Ulike kombinasjoner av atferd gjør oss til unike mennesker med stort potensiale til utvikling.
Prestasjonsledelse av Bestselgeren har to deler. I del 1 ser vi på hvordan du skal lede dine ulike salgs- og servicemedarbeidere gjennom de seks salgsfasene ved hjelp av de 24 ferdighetene. I del 2 beskrives prestasjonsorientert lederskap.
Kurset bygger på de to foregående fagområdene i bestselgerserien.
Bestselgerens 24 ferdigheter, og i Bestselgerens kommunikasjon fortalte vi om hvordan salgs- og servicepersoner kan identifisere kundens atferdsstil, bli oppmerksom på kundens behov og øke resultatet gjennom å identifisere ulike kunders atferd og kjøpsstil.
Vi introduserte de fire atferdsfamiliene: rød, gul, grønn og blå.
Når du skal lede din medarbeider til salg og service, anbefaler vi spesielt at du har satt deg inn i Best- selgerens kommunikasjon. Den omhandler hvordan salgs- og servicearbeideren skal
lede kunden til kjøp av både synspunkter og produkter.
Dersom du bytter ut ordet kunde med medarbeider og selger/servicemedarbeider med leder vil du kunne bruke de samme ferdighetene når du skal veilede den enkelte medarbeider.
Slik selgeren skal lede kunden til kjøp, skal du lede medarbeideren til å bli den beste innen salg og service.
Ønsker du å få et utviklingsprogram for deg selv og dine ansatte, så sender vi gjerne ett program til deg også👨‍🎓👩‍🎓
Nordic Business Academy
Kay Ellingsen🍒
Fagansvarlig – Forfatter
91000 744
Kay.Elling@gmail.com

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM Bestselgerskolen.no fra Nordic Business Academy blir lansert som den første fagskole/nettskole med digitale lærere med høy faglig kunnskap og bransje erfaring.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s