70 % av kjøpsreisen er gjennomført før en potensiell kunde tar kontakt med en selger eller salgsavdelingen. 

Digitalisering er i ilden om dagen og skal du unngå at bedriften din må legge hatten på hylla, vil det lønne seg å følge med i timen.

Salgsavdelingen er ikke noe unntak. Likevel henger mange selgere igjen i gamle mønstre og det har kanskje ikke helt gått opp for dem at de tradisjonelle salgsaktivitetene er i ferd med å knuses av nyere og smartere digitale løsninger. Dette går hånd-i-hånd med måten våre kjøpsvaner har endret seg, i takt med den digitale utviklingen.

Det er på tide at salgsavdelingen får øynene opp for hvilke fordeler digitalisering kan gi. Vi gir deg fire grunner til at salgsteamet ditt må gjennomgå en digital transformasjon.

Moderne strategier

Dagens forbrukere er mindre mottakelige for tradisjonelle salgsteknikker. Vi ønsker ikke lenger å komme i kontakt med en selger eller en leverandør av et produkt eller en tjeneste, før vi har gjort research online på egen hånd. Så mye som 70 % av kjøpsreisen er gjennomført før en potensiell kunde tar kontakt med en selger eller salgsavdelingen. 

I tillegg informerer hele 90 % av beslutningstakere om at de ikke lenger besvarer telefoner fra selskaperde ikke kjenner til eller har vært i kontakt med på forhånd. Salgsavdelingen din er derfor nødt til å følge med på hvordan forbrukernes kjøpsmønster utvikler seg, og salgsteamet må ha en moderne salgsstrategi som faktisk møter kundenes behov. Ref. AVIDLY

Kay Ellingsen🍒 915 39000

Kay@Next1.no

sjekk inn: Next1.no

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s