90% av selgers salgstid blir brukt til aldri betalende kunder ⛑ Og hva har du tenkt å gjøre med det?

 

bok1-4

Jeg har tatt en undersøkelse fra mine egne kunder som gikk ut på følgende.

Kundene var sementert i A, B og C kunder.

1. hvilke kunder bruker du mest salgstid på?

2. hvordan er fordelingen din på A, B og C kunder?

3. hva er snitt ordre på de forskjellige.

4. hvor mange NYE A og B kunder skal du begynne å jobbe med (ikke eksisterende)

5. hvor mye rabatt har du gitt ut i kroner å øre soste 12 måneder.

6. hvor mye sitter arbeidsgiver igjen med etter at de har betalt lønn og sosiale avgifter, (ble litt pinlig for noen)

7. har du noen hatt mindre omsetning en årets selger, men arbeidsgiver har tjent mere penger på akkurat deg.

Det jeg fant ut var at 74 % av selgerene brukte nesten all salgstid på C kunder, som igjen hadde fått mest rabatt. Selger brukte også mye mere salgstid på disse C kundene. Og ikke minst dekkingsbidraget var svært dårlig.

Mine oppdrag dreier seg nå også mot å lage salg og malredsstragi.

Det bedriften bør gjøre er å finne ut av hvilke produkter kan selges over nett – Webshop ?

Om dette er mulig så kan selger konsentrere seg mere om A og B kundene.

Om du/dere ønsker å skreddersy en salg og markedsstrategi så vil vi gjerne invitere dere til oss i Nesbruveien 75 på Nesbru.

Kay Ellingsen 
Kayellingsen.no 
Kay@Next1.no
📞 91 000 744

 

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s