Velkommen til en annerledes bok om salg og service.

Kay Ellingsen – Forfatter

Bokprosjektet ”Bestselgeren” er din personlige biblioterapi innen salg, service og ledelse. Biblioterapi er en terapiform som du får når du leser. Boklesing mellom kundebesøkene
gjør deg bedre.

Forskning på selvhjelpsbøker om tanker og følelser viser at terapeuter som foreskriver bøker til sine pasienter, oppnår
bedre resultater enn de terapeutene som ikke gjør det.

86 prosent av pasientene rapporterte bedring når de leste selvhjelpsbøker mellom konsultasjonene.

Når du leser ”Bestselger- en”, vil du oppleve at du fungerer bedre i jobben din. Hvorfor? Jo, fordi kjøp og salg er følelser.

Både du og dine kunder føler slik de tenker. Kunnskap endrer din tenkemåte. Og derved endrer du måten du føler på. Når du føler for salg, smittes kunden av lysten til å kjøpe.

Bestselgeren er hjertet i ethvert firma. Uten dyktige salgs- og servicemedarbeidere dør organisasjonen. Effektive selgere og gode servicemedarbeidere er avgjørende for bunn- linja.

Med Bestselgerserien ønsker forfatterne å bidra til å heve statusen til selgeryrket. Vi vektlegger relasjonssalget. De dyktigeste fagfolka har bidratt med sine erfaringer. De forteller sine suksesshistorier.

Du må finne din egen stil. Ingen blir gode selgere ved å kopiere andre. Du må legge noe til. Å stille seg selv spørsmål er en god metode for forbedring. Du må tillate deg selv å prøve, feile og lykkes. Det er mer effektivt enn å få svaret servert på et fat.

Hvorfor?
Fordi spørsmål gir oppdagelser mens svar gir opplevelser.

Hva er forskjellen?
Opplevelse er å være med på noe. Det er en passiv læreform. Oppdagelser er aktiv læring. De engasjerer både høyre og venstre side av hjernen. Oppdagelser huskes bedre fordi de er våre egne.

For å lære effektivt, må du evaluere både dine følelser og dine erfaringer fortløpende. Om det du gjorde ble en suksess, vil det sann-
synligvis bli suksess neste gang også. Gjør du mer av det samme, vil du lykkes enda bedre. Og blir det fiasko, spør deg selv: ”Hva var det som var annerledes denne gangen? Og hva kan jeg gjøre med det?” Stiller du deg åpen for spørsmål, vil svarene komme. Kanskje ikke med en gang, men ofte mens du gjør noe annet. Kanskje etter en natts søvn. Kanskje i form av en drøm, et mareritt eller en plutselig klarhet.

En sannhet eller en åpenbaring
kommer ofte fra noe ubehagelig. I marerittet er det et ubehagelig vesen, et skremmende dyr eller fryktet opplevelse som gir deg de gode svar. Det er ingen grunn til å frykte. Du blir en bestselger av å strekke deg.

I folkeeventyrene er det et troll, stygge dyr eller skremmende folk som formidler budskapet. Sannheten er ofte ubehagelig når den banker på vår dør fordi den setter krav til oss. Krav som river oss ut av behaget og selvbedraget.

En bestselger er interessert, åpen og spørrende til alt og alle – også til det ubehagelige. Still spørsmål og du får svar, ofte fra folk og i situasjoner du minst venter det.

Lytt derfor til den ubehagelige kunden. Ha en lyttende aften.
Kay & Stein

PS. Vi garanterer at du finner mange inspirerende, gode og praktiske øvelser i
Besteselger-serien – uansett om du er ny i gamet eller er “en som kan alt”. Jobber du tilstrekkelig med deg selv, blir du en bestselger.

Du får pengene tilbake om du etter å ha lest bøkene og gjort øvelsene, ikke finner noe interessant, lærerikt eller nytt i dem.

Bestilling: Kay.elling@gmail.com pris. Kr.242.50,- pr. bok + porto. (selgere bør ha bok 1-2) ledere hele serien.

Duvil få tilsendt faktura først da forlaget ikke sender på postoppkrav.

image

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM Bestselgerskolen.no fra Nordic Business Academy blir lansert som den første fagskole/nettskole med digitale lærere med høy faglig kunnskap og bransje erfaring.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s