Om meg


Kay Ellingsen
Opplæringsansvarlig
Forfatter av Bestselgerserien 1-4
kay.elling@gmail.com +47 91000744

Med en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter har jeg fått gleden til å bli en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Certificering og medlemskab som hypnoterapeut hos Dansk Hypnose Fælles Forbund indmeldelse i NGH i 2011. Er forfatter av fagbøkene Bestselgeren 1-4 som omhandler salg & service, samt salg og serviceledelse.

– Bestselgerens 24 ferdigheter
– Bestselgerens kommunikasjon
– Prestasjonsledelse av Bestselgeren
– Bestselgerens verktøykasse

Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Jeg arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet, hvor jeg har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker.

Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av mine kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter, hvor jeg er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Har også vært faglærer på Markedshøgskolen innen relasjonsledelse og personlig salg.

Se vårt digitale salgskurs, Nordic Business Academy / Bestselgerskolen. Starter nå opp med nettstudie og nettskole, sistnevnte i allianse med
Professor Morten Paulsen i Nooa innen salg, service og Prestasjonsledelse,

image

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s