Sommerens leder case 1

img_1530

Case 1
Dette er en positiv, engasjert og utadvendt leder som setter pris på den daglige
omgangen med sine medarbeidere. Hun virker som om hun er venner med alle. Det er vanskelig ikke å like henne.

Avdelingen hennes har ry på seg for å være den i organi- sasjonen som har den høyeste aktiviteten. På den annen side har hun vanskeligheter med direkte å konfrontere andre med
effektivitetsproblemer, slik at enkelte i
avdelingen har begynt å ta seg friheter og sluntre unna jobben.

Andre ansatte har begynt å klage over at dette ikke er rettferdig. Selv om hennes kommunikasjon med med- arbeiderne er førsteklasses, har hun blitt kritisert for ikke å følge opp viktige detaljer.

Hun er tilbøyelig til å bruke mye tid til å
snakke med mennesker og delta i møter. På grunn av sin mangelfulle tidsstyring er hun ofte sent ute med å levere innenfor de tids- fristene du har satt.

Hun er kjent for å være positiv, entusiastisk og optimistisk, men har en tendens til å skyve komplekse beslutninger foran seg.

Fra tid til annen kan hun være mer opptatt av sitt personlige omdømme enn å produsere konkrete resultater.

En av hennes ansatte har skapt problemer for noen av dine folk, og det er nødvendig at hun rydder opp. Du liker henne godt, men du er blitt skikkelig frustrert over hennes mang- lende vilje til å ta sitasjonen på alvor.

Dere har hatt flere møter om dette, men intet har skjedd. Du ønsker ikke kaste bort mer tid på enda et resultatløst møte.

Hvilke lederstil skal du bruke?
Hvordan vil du håndtere medarbeideren?

Rainmaker Academy🍒

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s