Lansering av nettstudie og nettskole innen salg, service og Prestasjonsledelse

 

 

 

IMG_0506IMG_0469

Nettkurs-Skole på Nordic Buisness Acedemy & Campus Nooa.

Bli student-deltaker på nettskolen som følger din timeplan. Studer hvor du vil, når du vil, i et sosialt miljø med dyktige lærere og personlig oppfølging.

Vi vil satse fullt ut på våre utviklingsprogrammer innen salg, service (kundepleie)
og Situasjonsbestemt ledelse-Prestasjonsledelse.

– nettskolen som følger din timeplan.

Fordelene med nettstudier

 1. Du kan starte i dag.
  2. Studer der du er.
  3. Lær av de beste digitale lærerne.
  4. Lær i sosiale nettverk med andre.
  5. Bruk 180 dager per kurs.
  6. Studer i ditt eget tempo.
  7. Få mye læring for pengene.
  8. Jobb og tjen penger mens du studerer.
  9. Du får en egen lærer som følger deg opp underveis.
  10. nå lenger.

Vår alliansepartner Campus NooA er godkjent nettskole i Norge av Utdannings- og forskningsdepartementet etter Lov om voksenopplæring.

Jeg vil ta kontakt med deg for å invitere til et møte, slik at dere kan få en kort
informasjon om våre utviklingsprogrammer.

ps. Vi er faktisk alene om vårt godkjente faginnhold til godkjent læring og utvikling.

Med hilsen fra
Kay Ellingsen
+47 917 21000
kay.elling@gmail.com

Godkjent faglærer:
Salg, service og
Prestasjonsledelse

ggggBestselgeren1baksideIMG_0469

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM Bestselgerskolen.no fra Nordic Business Academy blir lansert som den første fagskole/nettskole med digitale lærere med høy faglig kunnskap og bransje erfaring.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: