Bli student på Bestselgerskolen

image

image

Bli student på Bestselgerskolen – NooA – nettskolen som følger din timeplan
Bli student på Bestselgerskolen.

– Start i dag og lær hvor du vil, når du vil, i et sosialt miljø med dyktige lærere og personlig oppfølging.

Vanlige spørsmål om våre nettkurs og nettstudier;

Når kan jeg starte?

Du kan starte når det passer deg. Du får automatisk tilgang til kurset med en gang du melder deg på.

Hvordan melder jeg meg på?

Påmeldingen skjer i to trinn. Først må du registrere deg på læringsportalen, så melder du deg på kurset slik det er forklart på NooA.no

Eksempel;

Registrer deg og prøv oss:

Fyll ut dette skjemaet for brukernavn og passord.
Les e-posten du får og klikk lenken som bekrefter registreringen din.
Og meld deg på kurs:

Finn kurset du vil melde deg på.
Velg knappen «send betaling» nederst i kursbeskrivelsen.
Betal med kort og få umiddelbar tilgang til kurset.

image

Hva koster kurset?

Prisen på kursene er angitt i kursbeskrivelsene. Den varierer med kursets omfang, innhold og lærerinnsats.

Vårt mål er å være konkurransedyktige på pris og gi mye læring for pengene.

Får jeg egen lærer ?

Ja, kursbeskrivelsen inneholder en presentasjon av læreren. Læreren din gir deg personlig oppfølging og tilbakemelding på det du gjør. Noen få kurs er laget som rene selvstudier og da fremgår det av kursbeskrivelsen (og prisen) at det ikke er noen lærer på kurset.

Hvor foregår undervisningen?

Du kan studere hvor som helst, bare du har jevnlig tilgang til internett. Du kan studere hjemme, på jobben og på reise. Mange bor i utlandet eller studerer mens de oppholder seg der.

Hvordan er det sosiale miljøet?

Nettkurs kan være sosiale, om du ønsker det. Læringsmiljøet er selvfølgelig annerledes enn det du kjenner fra klasserom og forelesningssaler, men moderne nettkurs har mange likheter med sosiale medier. Det gjør at du kan bli godt kjent med både lærere og medstudenter.

Alle har personlige profiler der de kan presentere seg og bli kjent med lærere, deltakere på kurset ditt og andre studenter på skolen.

Kursene har egne forumer der du kan stille spørsmål om oppgavene og diskutere faglige og sosiale interesser med andre. Alle får også mulighet til å dele blogginnlegg med andre

Hva slags læremidler inngår i kursene?

Læremidlene er angitt i kursbeskrivelsen. Alle kurs inneholder nettbaserte læremidler, oppgaver og aktiviteter som er laget spesielt for kurset. I tillegg bruker vi åpne, nettbaserte læringsressurser som egner seg i kurset. I noen kurs anbefaler vi også lærebøker som man må anskaffe selv.

Vi anbefaler Bestselgerserien 1-4 som lærebøker på salg, service og Prestasjonsledelse på Bestselgerskolen.

image

Hvor lenge varer kurset?

Du bestemmer selv hvor lang tid du vil bruke, så lenge du fullfører før tilgangstiden din utløper. De fleste kursene har en tilgangstid på 180 eller 365 dager. Tilgangstiden er oppgitt i kursbeskrivelsen.

Hva er studietimer ?

Antall studietimer antyder hvor mange timer en gjennomsnittsdeltaker bruker på å fullføre kurset. Det reelle antall timer varierer fra person til person og avhenger blant annet av forkunnskaper, ambisjoner og studievaner.

Kan jeg forlenge tilgangen til kursene mine ?

Ja, det er mulig å forlenge tilgangstiden med 90 dager.

Kan jeg ta flere kurs samtidig?

Ja, du velger selv om du vil melde deg på et eller flere kurs. Noen er usikre på hva nettstudier er og velger å prøve med et kurs før de går videre med flere. Andre ønsker å studere flere kurs samtidig. Hos oss bestemmer du selv hvordan du vil ha det.

Har jeg angrefrist?

Ja, vi følger angrerettloven. Kursavgiften refunderes om du gir beskjed til post@nooa.no innen 14 dager etter påmeldingen. Dette står nærmere beskrevet i Kontrakten.

Får jeg kursbevis eller utmerkelser?

Ja, de som fullfører et kurs får et elektronisk kursbevis.

Elektroniske kursbevis og omtales ofte som åpne utmerkelser eller open badges på engelsk. Campus NooA den første norske institusjonen som satte slike utmerkelser i system og nå bruker vi dem i alle våre kurs. Du kan lese mer i vårt blogginnlegg om kursbevis.

image image

Hva med eksamen?

Skal du ta eksamen på videregående skole? Da må du melde deg opp til eksamen ved Privatistkontoret i hjemfylket ditt, eller via http://www.privatistweb.no. Privatisteksamen arrangeres normalt to ganger i året ved videregående skoler.

Frister for oppmelding er vanligvis 5. -15. januar for eksamen til sommeren og 5. – 15. september for eksamen til jul. Eksakt dato får du ved å kontakte fylkeskommunen. Eksamensavgiften for privatisteksamen fastsettes i statsbudsjettet.

Kan jeg studielån ?

Videregående skole er godkjent for lån i Lånekassen. De gir støtte til utdanninger som omfatter minst 50 % av et fulltidsstudium. Det betyr at for få støtte til et helt skoleår må du ha minst 420 årstimer i skoleåret om du tar studiespesialisering. Dersom du velger yrkesfag er minimumskravet 490 studietimer i skoleåret.

Hilsen fra Bestselgerkolen – Campus NooA – offentlig godkjent nettskole.

Kay Ellingsen – Opplæringsansvarlig- kursutvikler – Forfatter og Foredragsholder

+47 917 21000

kay.elling@gmail.com

image

image

 

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s