Metaprogrammer om interesse.

image

1. Blader og bøker jeg leser handler oftest om: A. Mennesker
B. Steder
C. Aktiviteter
D. Handel, kommunikasjon eller faglig
informasjon
E. Livsstil eller ting

2. Når jeg skal gjøre noe morsomt og
atspredende liker jeg å:

A. Besøke eller være sammen med
spennende mennesker
B. Besøke interessante eller morsomme steder
C. Gå ut og danse, se sportsarrangementer
eller gjøre noe aktivt
D. Gå på foredrag, kurs eller noe annet hvor
jeg kan lære
E. Gå på shopping, på loppemarked eller
andre steder hvor jeg kan oppdage ting

3. Når jeg er på reise liker jeg å:
A. Få kontakt med eller studere mennesker
jeg møter
B. Utforske omgivelsene og oppleve stedet
C. Gjøre det som er spesielt akkurat for stedet
D. Besøke alle museene og studere den lokale
historien
E. Lete etter noe nytt til samlingen min

4. Det viktige ved stedet jeg bor er:

A. At venner eller familie bor i nærheten B. Plasseringen
C. De tingene jeg kan gjøre her
D. Mulighetene for å lære og oppleve nye ting E. Bekvemmeligheten ved å ha lett tilgang til det jeg har behov for

5. I ferien vil jeg gjerne:
A. Være sammen med familien
B. Slappe av hjemme eller på et spesielt sted C. Gjøre noe aktivt – matlaging, dyrke sport eller noe annet
D. Bruke tid på å lese og tenke
E. Oppussing og innredning hjemme

6. Jeg liker å spise:
A. Med familie og venner
B. Hjemme eller på min yndlingsrestaurant C. Etter hard arbeid
D. Mens jeg leser avis, ser på TV eller arbeider E. I spisestuen med pent service eller på en eksklusiv restaurant

7. Når jeg tar meg tid til å slappe av, vil jeg gjerne:
A. Gjøre noe med venner og familie
B. Besøke interessante steder eller gjøre ting hjemme
C. Delta i forskjellige aktiviteter, for eksempel sport
D. Lære om nye folk, steder eller ting E. Bruke tid i forretninger på jakt etter noe nytt

8. Dette likte jeg ved skoletiden:
A. Vennene mine og lærerne mine
B. Stedet hvor jeg gikk på skole
C. Fysiske aktiviteter eller noe praktisk hvor jeg kunne bruke hendene
D. Emnene vi hadde og tingene jeg lærte E. Å ha på meg nytt tøy eller nye sko på skolen

9. Den ideelle jobb for meg ville:
A. Involvere hyggelige og spennende mennesker B. Være plassert et sted som passet min smak og mine ønsker
C. Involvere interessante og morsomme arbeidsoppgaver
D. Gi mulighet for personlig læring og vekst E. Gi meg en inntekt som gjør at jeg kan kjøpe det jeg ønske.

Kay Ellingsen – 917tjueentusen

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM Bestselgerskolen.no fra Nordic Business Academy blir lansert som den første fagskole/nettskole med digitale lærere med høy faglig kunnskap og bransje erfaring.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s