Hvorfor er du i en «konflikt» med kunden?

 Ta standpunkt til følgende utsagn og gi dem 0 til 10 poeng, hvor 0 angir ”gjelder ikke meg” og 10 angir ”gjelder meg fullt og helt”.

Jeg mister kunden fordi:

1) Jeg kan ha en tendens til overdreven kontroll___
2) Jeg kan ha en tendens til å innskrenke friheten og mulighetene til kunden for mye__

3) Jeg gir sjelden ros___

4) Jeg er for sterkt fokusert på resultat___

5) Jeg tar meg ikke tid til å lytte___

6) Jeg synes egen tid er viktigere enn relasjonen til kunden___

7) Jeg har et raskt tempo og det kan gå ut over grundigheten___

8) Jeg har stor vilje og evne til å ta risiko___

9) Jeg har lite fokus på resultater___

10) Jeg har sterkt fokus på følelser___

11) Jeg har en tendens til å redusere verdien av den oppmerksomhet jeg får ____

12) Jeg mangler interesse for andres ideer____

13) Jeg har raskt tempo og blir lett engasjert____

14) Jeg har en tendens til å være overfladisk i noen av mine relasjoner____

15) Jeg fokuserer lite på detaljer____

16) Jeg er spontan og impulsiv ____

17) Jeg har forkjærlighet til småprat ____

18) Jeg har en indirekte måte å si ting på ____

19) Jeg liker å ha et rolig tempo ____

20) Jeg blir ikke så lett entusiastisk____

21) Jeg tar ikke initiativ____

22) Jeg mangler besluttsomhet ____

23) Jeg har stort fokus på mennesker ____

24) Jeg har stor forkjærlighet for småprat____

25) Jeg liker å være meget metodisk ____

26) Jeg mangler evne og vilje til å ta risiko____

27) Jeg har sterkt fokus på detaljer og fakta ____

28) Jeg kritiserer kundens ideer og innspill ____

29) Jeg har en tendens til å skjule hva jeg virkelig mener ____

30) Jeg mangler interesse for relasjonsbygging ____

31) Jeg har en tendens til å ville gjøre ting mer korrekt enn andre ____

32) Jeg kritiserer for sterkt kundens argumenter, arbeid eller synspunkter ____

Spørsmålene 1 -8 gjelder i størst grad rød, 9-16 gul, 17-24, grønne og 15-32 blå selgere.

Om du skårer høyt på utsagn fra en annen farge, avspeiler det bare det faktum at de fleste av hos har variasjoner og kombinasjoner av atferdsmønstre.

Kay Ellingsen 🍒

91 000 744 sjekk våre nye hjemmesider:

NordicBusinessAcademy.no

SalesLearning.Online

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s