Hvorfor du en «konflikt» med kunden?

71e08d2e-9fbe-4b48-a6ad-686ca4549329

 

Ta standpunkt til følgende utsagn og gi dem 0 til 10 poeng, hvor 0 angir ”gjelder ikke meg” og 10 angir ”gjelder meg fullt og helt”.

Jeg mister kunden fordi:

1) Jeg kan ha en tendens til overdreven kontroll___
2) Jeg kan ha en tendens til å innskrenke friheten og mulighetene til kunden for mye__

3) Jeg gir sjelden ros___

4) Jeg er for sterkt fokusert på resultat___

5) Jeg tar meg ikke tid til å lytte___

6) Jeg synes egen tid er viktigere enn relasjonen til kunden___

7) Jeg har et raskt tempo og det kan gå ut over grundigheten___

8) Jeg har stor vilje og evne til å ta risiko___

9) Jeg har lite fokus på resultater___

10) Jeg har sterkt fokus på følelser___

11) Jeg har en tendens til å redusere verdien av den oppmerksomhet jeg får ____

12) Jeg mangler interesse for andres ideer____

13) Jeg har raskt tempo og blir lett engasjert____

14) Jeg har en tendens til å være overfladisk i noen av mine relasjoner____

15) Jeg fokuserer lite på detaljer____

16) Jeg er spontan og impulsiv ____

17) Jeg har forkjærlighet til småprat ____

18) Jeg har en indirekte måte å si ting på ____

19) Jeg liker å ha et rolig tempo ____

20) Jeg blir ikke så lett entusiastisk____

21) Jeg tar ikke initiativ____

22) Jeg mangler besluttsomhet ____

23) Jeg har stort fokus på mennesker ____

24) Jeg har stor forkjærlighet for småprat____

25) Jeg liker å være meget metodisk ____

26) Jeg mangler evne og vilje til å ta risiko____

27) Jeg har sterkt fokus på detaljer og fakta ____

28) Jeg kritiserer kundens ideer og innspill ____

29) Jeg har en tendens til å skjule hva jeg virkelig mener ____

30) Jeg mangler interesse for relasjonsbygging ____

31) Jeg har en tendens til å ville gjøre ting mer korrekt enn andre ____

32) Jeg kritiserer for sterkt kundens argumenter, arbeid eller synspunkter ____

Spørsmålene 1 -8 gjelder i størst grad rød, 9-16 gul, 17-24, grønne og 15-32 blå.

Om du skårer høyt på utsagn fra en annen farge, avspeiler det bare det faktum at de fleste av hos har våreindividuelle variasjoner og kombinasjoner av atferdsmønstre.

 

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM Bestselgerskolen.no fra Nordic Business Academy blir lansert som den første fagskole/nettskole med digitale lærere med høy faglig kunnskap og bransje erfaring.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s