Sertifisering som salg/serviceleder?

 

image

Salg/service lederens kompetanse er ikke bare fagkunnskap og formell utdanning.

For en leder er det like mye evnen til å kommunisere, skape og opprettholde gode relasjoner, samhandle, løse problemer, motivere og handle konstruktivt. Innsikt og kompetanse i å lede seg selv og påvirke andre, er grunnlaget for å lykkes.

Programmet vil kunne tilføre bedriften denne kompetansen.

Hensikt og mål
Dette programmet har til hensikt å gjøre den enkelte leder i stand til og beherske alle 24 egenskaper i ferdighetshjulet. Være i stand til å lede seg selv (og å lede andre) for på den måten å kunne påvirke andre gjennom å skape og opprettholde gode relasjoner. Den enkelte skal også bli bedre til å nå sine mål og budsjetter for seg selv og avdelingen/bedriften.

image

Metode og tilnærming
Utviklingsprogrammet legger vekt på å involvere deltakeren gjennom en prosess over 2 måneder med 2 dagers samling/trening pr. måned. Kandidaten vil kunne beherske 24 ferdigheter fordelt på 6 faser. Vi vil fokusere på å introdusere praktiske verktøy som lett kan integreres og brukes i hverdagen. Dessuten vil vi trene i reelle salgs og servicesituasjoner. Dokumentasjonen/Fagbøkene er Bestselgerserien 1-4 som også er blitt brukt på Markedshøgskolen innen salg og markedsledelse.

Verktøyene bygger på de mest effektive metodene innen moderne atferdspsykologi.

Mål og mening er at du skal kjøre dine utviklingskurs selv på avdelingen din.

Ønsker program for nettstudier eller nettskole for åpning 2016, så gi meg en tilbakemelding på: Kay.elling@gmail.com

917 21000

hilaen fra Kay

 

image

 

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM Bestselgerskolen.no fra Nordic Business Academy blir lansert som den første fagskole/nettskole med digitale lærere med høy faglig kunnskap og bransje erfaring.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s