Bestselgerskolen ønsker deg i teamet vårt.


 

image

Vi lanserer nå Bestselgeskolen som egen skole hos Campus NooA – offentlig godkjent nettskole hos professor Morten Flate Paulsen og ønsker en (1) ny kollega i teamet. Vi er pr.dags dato 2.møtebookere og 2 bedriftsrådgivere, i tillegg til meg og Morten.

Bestselgerskolen stiftes og vil i løpet at Q2 være 6 medarbeidere med bakgrunn fra salg, service og ledelse/HR.

image

Vi er i dag 2 faglærere , hvor jeg skal bruke en del av tiden i 2016 på kursutvikling, i tillegg til å være opplæringsansvarlig.

Jeg må derfor få en «erstatter» på å informere næringslivet på hvem vi er, hva vi gjør og hvorfor de skal velge videreutdannelse for sine medarbeidere hos oss.

 

Vi vet at du finnes der ute med engasjement og motivasjon til å møte hverdagen med en holdning som kanskje er litt utenfor «mange andre». Du skal kunne stå opp hver eneste morgen og glede til å kunne gå på jobben, med faglige utfordringer og imøtekommende kollegaer.

Vi vil trene deg opp, gi deg kunnskap nok til å være selger og rådgiver/veileder innenfor salg og service. Også å kunne bli sertifisert innen Prestasjonsledelse/SBL- og Human kapital H2H.

image

Er du en leder som ønsker å  bli kursinstruktør- fagansvarlig så er det en fordel at du tidligere har holdt kurs- vært kursansvarlig en stund.

Send meg informasjon på hvem du er og hva du gjør i dag, så gir jeg deg en «verdig» tilbakemelding.

Hilsen fra Kay Ellingsen – kursutvikler – Opplæringsansvarlig og forfatter.

kay.ellingsen@gmail.com eller + 47 917 21000

Bestselgerskolen.no

Vi har i dag kontorer på Kunnskapssenteret i Asker….og vil i løpet av 2016 få nye kontorer og kurslokaler.

image

image

 

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s