Ny ressurs til Nordic Business Academy

image
Stig Berthelsen Wagner er 47 år med ekstremt konkurranseinnstinkt fra all verdens idretter , både som utøver og trener både i individuelle og lagidretter.
Han har de siste 8 år jobbet med voksenpedagogikk i en rekke ulike firmaer som Reaktorskolen, Imente, Folkeuniversitetet, Menko, eCademy og Campus Nooa- offentlig godkjent nettskole.

Har tilegnet seg særdeles god erfaring i nettbasert undervisning og har fungert som kursutvikler siste 2 år, både fra eCademy og Campus Nooa.

Vi mener han har  kremmerånden i seg etter å ha drevet møbelforretning, jobbet som eiendomsmegler og driftet sitt eget konsulentselskap i 14 år.

Han har sin akademiske utdannelse fra Norges Idrettshøgskole og UIO Medisin.

Har lang og god erfaring med kommunikasjon i sine roller i helsevesenet. Både innenfor utredningsseksjon for unge, og psykiatriske akuttavdelinger .

Har bred og lang bakgrunn med jobb innen helsevesenet, samt undervisning i helse, kommunikasjon og samhandling, samt idrett.

Leder ved Menko med ansvar for Oslo og Ski. Leder for Ring Eiendom – Liertoppen/Drammen og DaVinci Kompetanse.

Stig vil være Faglærer på nettskolen i tillegg til
Karriereveileder og kursinstruktør.

Vi ønsker Stig velkommen i teamet.

 

 

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM Bestselgerskolen.no fra Nordic Business Academy blir lansert som den første fagskole/nettskole med digitale lærere med høy faglig kunnskap og bransje erfaring.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s