Fremtidens (dagens) læringsarena innen salg og servicekvalitet.

image

Sjekk inn:

Nettstudier er studier via internett, uten oppmøte til fysiske forelesninger eller klasseromsundervisning. Som kunde/elev ved Bestselgerskolen har du tilgang på lærer som følger deg opp og svarer på spørsmål via nett. Ved Bestselgerskolen sine Nettstudier er det studiestart hver dag, hele året.

Hvordan forgår nettstudier?
Når du får tilgang til vår nettskole vil du finne en komplett oversikt over våre nettstudier, med studieveiledning for hvert enkelt kurs. Studieveiledningen forteller deg hva du bør fokusere på innen de ulike emnene, og hva som er viktig for deg å lese før neste oppgave. Den er ment å erstatte det en kursholder ville sagt. og fungerer som et utfyllende tillegg til fagbøkene.
Du leser deg gjennom ferdighetene via nettskolen, samt lærebøker som du kan kjøpe hos Bestselgerskolen

Noen kurs tilbyr øvingsoppgaver som hjelper deg gjennom pensumet. Du leverer dine innsendingsoppgaver gjennom nettskolen til din nettlærer.
Som kunde/elev får du tilgang til en egen arbeidsbok på nett. Her kan du lagre det arbeidet du for eksempel gjør hjemme, og fortsette et annet sted, eller du kan lagre filer du ønsker å ha tilgjengelig på reise.

På din personlige side får du oppdatert informasjon om aktivitetene som er registrert på deg. Det kan være innsendinger og kommentarer fra lærer.
Alle våre kurs er knyttet til et «klasserom», en møteplass der du kan stille spørsmål, gi svar og diskutere med andre kunder. Her kan du diskutere spesifikke temaer innen dine nettstudier, med andre som er opptatt av nøyaktig det samme.

Veiledning og oppfølging
Hos Bestselgerskolen sine Nettstudier få du personlig oppfølging og hjelp – når du trenger det. Du får en lærer som følger deg gjennom hele studietiden ved å gi deg tilbakemelding.

Studietid
For alle kurs er det oppgitt en studietid i måneder, som er den tiden du kan bruke på å fullføre studiet.. For de aller fleste av våre studier innebærer dette at du har relativt god tid. Innenfor disse rammene legger du opp din egen studieplan, og er ikke avhengig av å følge faste tider.

Fleksibilitet
På Bestselgerskolen sin nettskole har du fleksibiliteten til å studere når og hvor du vil, i ditt eget tempo. Nettskolen er åpen 24 timer i døgnet, 365 dager i året. Du velger selv når du ønsker å lese. Gjøre oppgaver eller sende inn besvarelser. Slik kan du tilpasse nettstudiene til din hverdag.

ønsker du en presentasjon så ring meg , så avtaler vi en tid for deg og din ledergruppe.

hilsen fra Kay Ellingsen +47 917 21000

kay.elling@gmail.com

Hodejeger/Kursansvarlig/Forfatter

Hodejeger/Kursansvarlig/Forfatter

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s