Gratis foredrag – Salgsutvikling og gamification

image
Skjermbilde 2016-03-11 kl. 12.06.20

Nordic Business Academy og SalesScreen har inngått en allianse som gjør det mulig for ledere innen salg- og servicenæringen å løfte sine teams resultater med hjelp av noe av det mest spennende som har skjedd innen digital salgsmotivasjon og selgerutdanning.

For Gratis påmelding, trykk her:

Vi har kun kapasitet til 70 deltagere per presentasjon, så meld deg på tidlig

SalesScreen har siden oppstart i mars 2014 motivert, engasjert og inspirert over 5 000 selgere til å øke aktivitet, booke flere møter og generere mer omsetning til sine arbeidsgivere. SalesScreen er digital salgsmotivasjon!

Nordic Business Academy har med sin nye plattform Bestselgerskolen erstattet kurs med utdanning. Gjennom 15 år har Kay Ellingsen videreutviklet og utdannet over 20 000 selgere, denne kunnskapen er nå samlet i en digital verktøykasse som gir selgere og ledere løsninger til de utfordringene man møter i en hektisk salgshverdag. Bestselgerskolen sikrer kvalitet i din videre utvikling.

Sammen vil SalesScreen og Bestselgerskolen tilby en kombinasjon av motivasjon og utdanning som overgår dine forventninger. Kombinasjonen av digital salgsmotivasjon og selgerutdanning vil gi deg og dine medarbeidere økt motivasjon og kvalitet i arbeidet som gjennomføres mot dine kunder.

Vi ser frem til å møte dere. Med vennlig hilsen,

Skjermbilde 2016-03-11 kl. 12.13.15

AGENDA

  1. Introduksjon av selgerens 24 salg- & serviceferdigheter ved Kay Ellingsen
  2. Kvalitetssikring i salgsprosessen ved Kay Ellingsen
  3. Hvordan motivere, inspirere og engasjere dine salgs- og servicemedarbeidere? ved Remi Morken
  4. Hvordan bruke gamification til a motivere dine ansatte til a overga sine mal? ved Remi Morken

13:00 – 13:45 – Salg og serviceferdigheter ved Kay Ellingsen

13:45 – 14:15 – Pause: enkel servering og mingling

14:15 – 15:00 – Digital salgsmotivasjon og gamification ved Remi Morken

Tid: Onsdag 27. april 2016 kl 13:00 – 15:00

Adresse: Eldorado Kino, Torggata 9, 0181 Oslo

Arrangør: SalesScreen og Nordic Business Academy

Skjermbilde 2016-03-11 kl. 12.09.57

For påmelding:
TRYKK HER

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s