Referanse på de 24 salg og serviceferdigheter

image

Nordic Business Academy. v/Bestselgerskolen.no

Skanem er i dag Skandinavias ledende produsent og leverandør av selvklebende etiketter. Samt en av de største i Europa.

De senere åren har vi også beveget oss mot et stadig voksende marked i Afrika, India og
hailand.

Teamet i Skandinavia har det største antallet av kunder i selskapet, fordelt på alle industrier hvor etiketter brukes til produkt fremheving eller annen form for merking.

I denne anledning krever det et stort antall personer involvert eksternt og internt i vår
organisasjon.

For at vi best mulig skal stå rustet til de ulike utfordringer og hverdagshåndteringer denne
kundegruppen forventer, er vi som salgsorganisasjon stadig på leten etter gode faglige underlag for at vi skal utvikle oss både personlig og faglig.

I 2012 deltok undertegnede på boklanseringen av Bestselgeren’s 4 bøker; (1) 4 Ferdigheter (2) Kommunikasjon (3) Prestasjonsledelse (4) Verktøykasse.

Utfallet ble at vi i perioden fra 2013 og i skrivende stund har jobbet målrettet med disse bøkene hvorpå en vesentlig del også er videreført i våre salgs- og markedsplaner.

Skanem er ISO 9001 sertifisert, dette gir årlige evalueringer av våre rutiner og strukturer.
Bestselgeren’s bokserie har således også bistått oss i en god struktur, klare metodikker og for min del som leder også verktøy for måling og oppfølging av teamet.

Bestselgeren’s bokserie kan sterkt anbefales for alle som ønsker ett profesjonelt salgsteam, basert på god bredde forståelse av de ulike personligheter som finnes både i eksisterende og nye kundegrupper.

Eirik Berg

Executive Vice President of Sales at Scanem

 

Fil 16.01.2016, 02.48.39

 

kay Ellingsen – +47 917 21000 eller Kay.elling@gmail.com

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM Bestselgerskolen.no fra Nordic Business Academy blir lansert som den første fagskole/nettskole med digitale lærere med høy faglig kunnskap og bransje erfaring.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s