Kurs i kommunikasjon for suksess!

image

Dette kurset passer for alle som ønsker å bli bedre til å kommunisere. 2 kvelder ‘ 4 timer pris. Kr. 1.980,- inklusive fagbok.  Sted: Oslo

Jobber du med salg/service, er leder, coach eller om du på private områder til tider kunne ønske du hadde vært bedre i din kommunikasjon eller hatt større gjennomslagskraft så er dette det rette kurset for deg!

Du får innsikt i hvilken innflytelse omgivelsene har på din atferd, samt hvordan du kan forholde deg til situasjonsbestemte forventninger i forhold deg selv og andre.
Du utvikler langsiktige gode strategier for atferdstilpasning til kunder, medarbeidere eller andre
Du får hjelp til å vurdere hvordan du best mulig kan yte 110% servicekvalitet
Du aktiverer styrkene i din atferd og lærer hvordan du kan styre svakheter i din atferd
Du får et kvalitetsverktøy til hjelp for å oppnå suksess i din kommunikasjon!
Du får kunnskap om hvordan evaluere og forstå andre menneskers personlighet.
Du får en oversikt over de fire adferdstendensene i personfaktorprofil modellen.
Du får kunnskap om hvordan du best kan planlegge og gjennomføre den gode samtalen med din kunde/innkjøper/venn/venninne/ektefelle/samboer.
Kveld 1:

Vi går igjennom de 6 fasene for å oppnå det mål du har satt deg, alt fra strategisk planlegging til oppfølging av kunde/innkjøper/person. Relasjonsbygging og kommunikasjon; ledende, kombinerende og understøttende.

”Adferdspsykologisk kommunikasjon” handler om hvordan du best mulig kommuniserer med andre (kunder, medarbeidere, venner, partner etc). Vi deler disse inn i fire kategorier som har hvert sitt atferdsmønster. Det påvirker hvordan du skal kommunisere med den enkelte kunde/person.

Analyse: VAK (sansebasert analyse) som måler hilken av dine sanser du bruker mest med trening, case og rollespill.

Kveld 2:

Situasjonsbestemt kommunikasjon som viser hvordan du kan coache dine ansatte, kunder eller andre menneseker til økt salg, produktivitet, motivasjon eller bedre trivsel . Ved å lære sin egen atferd å kjenne vil du bli mer effektiv. Du kan bevisst påvirke de faktorene som virker relasjonsfremmende.

Fagmateriell: Fagbøker fra Bestselgerserien 1-4 (50% rabatt)

Meld deg på til: Kay.elling@gmail.com

91721000

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s