Ps. 2000 bøker allerede solgt, og du kan bestille direkte sending hjem til deg.


Hva er det som kjennetegner de beste innen salg og service?

Etter en reise som har tatt tre år, foreligger resultatet i form av bestselgerserien på fire bøker. Bøkene er nyttige uansett hvilket yrke du har, for vi er alle selgere.

Hva fant vi? Vi fant at salg er kommunikasjon. Det er ikke bare kommunikasjon med din potensielle kunde, men også med deg selv. For dette er selve målet med det vi skriver; å inspirere deg til å bli den beste selgeren du har mulighet til å være. Vi kaller de dyktige selgerne for bestselgere.

En bestselger har skjønt at salg er en troverdig blanding av kommunikasjon, følelser og teknikk.

Bokprosjektet ”Bestselgeren” er din personlige biblioterapi innen salg/service og ledelse. Biblioterapi er en terapiform som du får når du leser. Boklesing mellom kundebesøkene gjør deg bedre. Forskning på selvhjelpsbøker om tanker og følelser viser at terapeuter som foreskriver bøker til sine pasienter, oppnår bedre resultater enn de terapeutene som ikke gjør det. 86 prosent av pasientene rapporterte bedring når de leste selvhjelpsbøker mellom konsultasjonene.

Når du leser ”Bestselgeren” vil du oppleve at du fungerer bedre i jobben din. Hvorfor? Jo, fordi kjøp og salg er følelser. Både du og dine kunder føler slik de tenker. Kunnskap endrer din tenkemåte. Og derved endrer du måten du føler på. Når du føler for salg, smittes kundens av lysten til å kjøpe.

Bestselgeren er hjertet i ethvert firma. Uten dyktige salgs- og servicemedarbeidere dør organisasjonen. Effektive selgere og gode servicemedarbeidere er avgjørende for bunnlinja. Med denne boken ønsker forfatterne å bidra til å heve statusen til selgeryrket. Vi vektlegger relasjonssalget. Vi formidler erfaringer og kunnskaper om fagfeltet salg og service. Samtidig gir vi deg suksesshistorier fra de dyktigste fagfolkene.

Ingen blir gode selgere bare ved å kopiere andre. Du må finne din egen stil. På veien må du tillate deg selv å prøve, feile og lykkes. Å stille seg selv spørsmål er en god metode for forbedring.

Det er mer effektivt enn å få svaret servert på et fat. Hvorfor? Fordi spørsmål gir oppdagelser mens svar gir opplevelser.

Hva er forskjellen? Opplevelse er å være med på noe. Det er en passiv læreform. Oppdagelser er aktiv læring. Oppdagelser engasjerer både høyre og venstre side av hjernen. De huskes bedre. De er våre egne.

For å lære effektivt, må du evaluere både dine følelser og dine erfaringer fortløpende. Om det du gjorde ble en suksess, vil det sannsynligvis bli suksess neste gang også. Gjør du mer av det samme, vil du lykkes enda bedre. Og blir det fiasko, spør deg selv: ”Hva var det som var annerledes denne gangen? Og hva kan jeg gjøre med det?”

Stiller du deg åpen for spørsmål, vil svarene komme. Kanskje ikke med en gang, men ofte mens du gjør noe annet. Kanskje etter en natts søvn. Kanskje i form av en drøm eller en plutselig klarhet. En sannhet eller en åpenbaring kommer ofte fra noe ubehagelig.

Sannheten er ofte ubehagelig når den banker på vår dør fordi den setter krav til oss. Krav som river oss ut av behaget og selvbedraget. En bestselger er interessert, åpen og spørrende til alt og alle – også til det ubehagelige. Still spørsmål og du får svar, ofte fra folk og i situasjoner du minst venter det. Lytt derfor til den ubehagelige kunden.

Veiledende pris pr. fagbok kr. 485,- Din pris: kr.242,50 Pr. bok som er 50% rabatt (Pluss porto)

bok 1-2 for selgere og kunderådgivere

bok 1-4 for ledere som skal  coache sin selgerstab.

Bestilling sendes til: kay.elling@gmail.com og/eller:

91 000 744 📞

Ps. Du får fullt fradrag da dette er fagbøker 📘📗📕📒👩‍🎓👨‍🎓

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s