Hvorfor er det alltid de «beste» som investerer i kurs og utvikling for seg selv?

image

«Prosessen med å finne en salgscoach til meg selv var lang, men valget falt til slutt på Kay Egil Ellingsen og bestselgerskolen. I 6 dager fordelt på tre månader blev jeg tilsammens med åtta andra ivrige deltagere coachade i ferdighetshjulets 24 ferdigheter.

Mina resultater etter kursen har varit helt outstanding. Jag bokar flera möten och closar flera avtaler än någon gång tidigare. Jag tänkte för mig selv häromdagen vad är det som gör att jag lykkas så mycket bättre nu? Självklart!!! jag brukar ju det jag har lärt mig, det vill säga alla salgets 24 faser ti ulike situasjoner og personligheter jag möter.

Kay sin pedagogiska emne, humor, erfarenhet, galskap och viljan till att lära ut hur man lykkas är unik. Den må upplevas för att förstå..
Tack Kay för att du har hjälpt mig till mera succe på jobb og privat.»

Peter Adolfsson – Salgssjef | Business Coach og Key Acount Manager Resurs Bank

image

«Etter å ha møtt Kay har jeg fått større selvinnsikt, og forstår bedre hvordan andre mennesker fungerer ved hjelp av atferdspsykologi. Jeg har en bachelor fra BI, med fordypning i Salgsledelse og Personlig Salg.

Det er oppsiktsvekkende at jeg ikke lærte noen ting om dette på skolen. Min professor fornektet nemlig at mellommenneskelige relasjoner og atferdstilpasning har noe utslag på salget. De hevdet at det ikke var gjort nok ”empirisk forskning” på området, og at det bare er vås. Jeg er svært skuffet over utbyttet BI har gitt meg. Og jeg vil gå så langt å si at det har vært bortkastede penger de tre årene jeg har vært innrullert der.

Å kunne forstå hva dine kunders drivkrefter er foran, under og etter et salg er vitalt for suksess i vår profesjon som selgere!

Jeg vil også nevne at det ikke bare er på det profesjonelle planet dette har hjulpet meg, men også på det personlige. Jeg har lært å kjenne fantastiske mennesker med totalt ulik personlighet som meg selv, simpelthen fordi jeg har blitt selvreflektert og kan forstå og tilpasse meg andre mennesker slik at de havner i komfortsonen.
Prisen du betaler for kursene hos Bestselgerskolen er SÅ verdt det!
Du tjener igjen pengene du investerer på ett blunk.

Takk for god kunnskap.»
Lars Halvard Grimsrud

image

«Jeg har bakgrunn fra ulike salgsleder roller i flere ulike foretak. De de siste årene har jeg jobbet som salgssjef i Nordic Choice Hotel og jeg har opparbeidet meg meget god kompetanse og leverer meget gode resultatet, men jakter stadig på læring, utvikling og enda bedre resultater for meg og mitt team. Det har vært utfordrende å finne rette coach, og rette konsept for meg. Jeg har i år levert best i mitt team og pr 01. Juni ligger på target i forhold til mitt årsbudsjett på 30 millioner. Det er derfor en stor glede for meg å ha funnet en person og et konsept som utfordrer og skolerer meg til å levere enda bedre resultater for meg og mitt team.
Dette et salgsledelse satt i system.

Jeg anbefaler kurset/treningen til alle som vil optimere resultatene og kundetilfredsheten. Er du kresen på innhold og har hørt det meste før, kan jeg garantere deg et nytt og høyere nivå.»
Margrethe Nagy – Salgssjef | Sales Manager
Nå Scandic

 

image

«Jeg kan absolutt anbefale kurset for alle innenfor salg som ønsker å forbedre sine resultater.
Kurset var virkelig en «eye-opner» og har gitt meg ny kunnskap om hvordan jeg best kan tilpasse meg mine kunder og hjelpe de til å kjøpe.
Kursholderne var svært profesjonelle og veldig inspirerende!»

Petter Bjerkeli – Salgssjef | Novotek AS

image

I min karriere har jeg vært innom flere salgskurs hvor dette er klart det beste kurset!

Dette er ikke et basic salgskurs som lærer deg om salgssamtalen. Dette er adferdspsykologi og kunsten om hvordan tilnærme seg ulike personligheter. I tillegg har jeg lært meg selv å kjenne enda bedre!

Kurset er engasjerende, inspirerende, og svært lærerikt. Teorien er konkret, og med mange gode eksempler vi alle kan relatere oss til. Det er mye praktisk trening på kurssamlingene, og vi blir ofte utfordret og dratt ut av egen komfortsone, noe som er veldig lærerikt! Anbefales!»

Siv Schøning – Salgssjef | Smart Media AS

image

«Av alle kurs jeg har vært på er Business Coach kurset hos Kay Ellingsen desidert det mest lærerike kurset jeg har deltatt på. Det var motiverende med faglig dyktige kursholdere som er flinke til å lære fra seg.

Kursleder Kay Ellingsen er en engasjerende kursholder som sørger for at man reiser hjem etter hver kursdag med mye nyttig kunnskap. Kurset inneholder en stor del praktisk trening hvor man danner et godt grunnlag for en positiv og varig utvikling. Kursets dokumentasjon inneholder 4 bøker spekket med all relevant informasjon for salg/service og ledelse.»

Audun Johnsen – Avdelingsleder | Kontorland

Kay Ellingsen 917 21000📞

Kay.elling@gmail.com💻

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM Bestselgerskolen.no fra Nordic Business Academy blir lansert som den første fagskole/nettskole med digitale lærere med høy faglig kunnskap og bransje erfaring.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s