Toppleder programmet «Prestasjonsledelse» med oppstart medio september.

Toppleder programmet blir gjennomført med kun 8 deltakere. Oppstart medio september. Be om program.

Ledelse av Bestselgeren er et kurs om Prestassjonsledelse som viser hvordan du kan coache og lede dine ansatte til økt salg og servicekvalitet Her får du hjelp til å bli en attraktiv
leder.

Hva er det som skal til for at dine ansatte vil ha deg som leder?

Ved å lære dine ansatte om betydningen av å kjenne sin egen atferd, vil de bli mer effektive. Og
servicekvaliteten stiger til himmels.

Du kan bli så god som du vil.
Tiden er kommet til å spørre: Hvor god er det mulig å bli til å kommunisere? Hvor god kan du bli? Hvor god tror du at du kan bli? Hvor god vil du bli?

Her får du hjelp til å lede dine ansatte til bedre sine prestasjoner. Det er en fordel å ha gått igjennom teoridelen på nettskolen fra kurs 1 og 2 før du gjennomgår dette kurset og treningen.

Lykke til som bestselgersjef. Rød atferd er en selvsikker reaksjon på omgivelsene som oppfattes som anstrengende. Motivasjonen er å overta kontrollen på noe og oppnå resultater. Vil ta på seg utfordringer og gå seirende ut av det. Gul atferd er en selvsikker reaksjon på
omgivelsene som oppfattes som vennlige.

Motivasjon: Motivere andre, uttrykke seg selv og  bli hørt. Vil overbevise og utøve innflytelse på andre. Grønn atferd er en tilbakeholden og stabil reaksjon på omgivelsene som oppfattes som vennlige.

Motivasjon: Oppnå stabilitet og
harmoni. Vil støtte andre og sørge for ordnede forhold. Blå atferd er en tilbakeholden reaksjon på omgivelsene som oppfattes som anstrengende. Motivasjon: Å gjøre det riktig på riktig måte. Vil unngå irritasjon og gir akt på presisjon og nøyaktighet.

Når du skal lede den blå kvalitetssøkende, den rød ansvarssøkende, den gule opplevelsessø kende og den grønne trygghetssøkende medarbeideren, må du kommunisere ulikt fra situasjon til situasjon.

Bommer du, får du demotiverte medarbeidere. Treffer du, vil hver enkelt medarbeider yte maksimalt. Ledelse er salg. Varen er slagskunnskap og kompetanse. Verktøyet er kommunikasjon. Suksessformelen er den samme i salg og ledelse: Du skal tilfredsstille dine kundens behov. Som leder er dine kunder dine medarbeidere. Du skal tilfredsstille dem uten å gå på akkord med deg selv.

Kjenner du dine medarbeideres personlige atferds stil, ligger du det trinnet foran som gjør deg til en suksessrik leder, sjef og Coach.

Du vet hvilke spørsmål du stiller for å utvikle dine medarbeidere til å bli bestselgere og 110% serviceytere. Du velger en effektiv leder stil. Du ansetter rett person til rett funksjon. Du hå
ndterer konflikter. Du vet hvordan du kommuniserer når følelsene flommer. Du tar den vanskelige samtalen. Og du gleder deg til medarbeidersamtalen. Du tar jobben som bestselgertrener.

Kurset Coaching av bestselgeren følger de 24 salgsferdighetene og trener deg på hva du skal legge vekt på når du coacher dine ulike medarbeidere i forhold til deres
styrker utfordringer i de ulike situasjoner de kommer opp i. Kurset vil lære deg på hvordan du øker dine medarbeideres selvinnsikt og hjelper dem med å utvikle sine ferdigheter.

Du kan bevisst påvirke de faktorene som gjør dine medarbeidere til et kraftteam.
Her får du hjelp til å lede dine ansatte til bedre sine prestasjoner.

1. Nettstudier

2. Klasseromsundervisning

3. Foredrag

Våre nye hjemmesider: SalesLearning.Online

Kay Ellingsen Opplæringsansvarlig og forfatter 910 00 744 📞 kay.elling@gmail.com

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM Bestselgerskolen.no fra Nordic Business Academy blir lansert som den første fagskole/nettskole med digitale lærere med høy faglig kunnskap og bransje erfaring.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s