Vi går systematisk gjennom hva som skal til for å lykkes i å lage en strategisk plan for salget.

AD4F59F3-0073-4611-B538-6E26DD8C28F9

I Bestselgerens 24 salg og service ferdigheter går vi igjennom den generelle salgs- og servicekommunikasjon i de 24 salgsferdighetene fra strategisk planlegging til oppfølging av kunden.

De kritiske faser og suksessformler gjennomgås med konkrete eksempler. Du lærer aktiv lytting, og får innføring i samtalestrategi og spørreteknikk for å kartlegge kundens behov og nytteverdi. Bruk din tonalitet og kroppsspråk for å vinne kundens tillit. Ordene du uttaler er mindre viktig. Det er måten du går frem på som avgjør salget. Kast ikke bort tida de på uproduktivt salg.

Finn frem til beslutningstaker og varme kunder på en målrettet og effektiv måte.
Bestselgeren er hjertet i ethvert firma. Uten dyktige salgs- og servicemedarbeidere dør organisasjonen. Effektive selgere og gode servicemedarbeidere er avgjørende for enhver forretnings økonomiske bunnlinje.

Syv prosent av selgerne står for 80 prosent av salget. Det er bare de som behersker alle fasene som lykkes.

Inkluderer i dagsprisen får du en VAK-test ͞Sansebasert analyse͟ slik at du finner ut om du er visuell, auditiv eller kinestetisk dvs. om du først og fremst bruker øyne, øre eller hud for å oppfatte verdenen. Du vil kunne få mange nyttige tips og råd for å få kontakt med kundene og hjelp til å bruke dine sanser for å sense kundens kjøpssignaler.

Vi går systematisk gjennom hva som skal til for å lykkes i å lage en strategisk plan for salget, håndtere det første møte, argumenter for produktet, presentere produktet, oppnå gode priser, unngå for store rabatter, håndtere innvendinger og lukke salget.

Det siste innen hjerneforskning er tatt med for å lette innlæringen. CITO-metoden brukes for å huske de 24 salgsferdighetene.
Kurset (treningen) henvender seg først og fremst til alle som er nye innen salg og service. Også de med erfaring, kan ha glede av å delta her. Vi garanterer at alle som deltar vil lære noe nytt, uansett alder, erfaring og stilling.

Lær deg å si nei til salg du ikke har råd til å vinne. Hvordan oppnår du kundens varige tillit og hvor viktig er servicekvalitet for mer salg og gjenkjøp. Her lærer du forhandlingsstrategi og unngår å gå i de klassiske fellene Budsjettbløffen, bundet mandat, rent prispress, trekantauksjon, den vennlige gest, trålen, slowboat, salami-metoden og snill gutt – slem gutt.

Lær om hva som skal til for å passere de fire salgshindrene. Kunden står ofte i en kryssild av mange ulike interesser. Lær deg å lese kunden og finn ut hvilke atferd som selger. Hva gjør du for å få kunden til å overta kjøpsprosessen.

En salgssamtale skal være som et miniskjørt: lang nok til å dekke det meste. Kort nok til å opprettholde interessen. Det brukes et friskt og direkte språk. Deltakermanualen er rikelig illustrert bl.a. med tankekart og kreativ fotokunst.

Nordic Business Academy – Bestselgerskolen Kay Ellingsen Opplæringsansvarlig og forfatter

917 21000 📞 eller kay.elling@gmail.com

1. Klasseromsundervisning

2. Nettskole

3. Foredrag

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s