Fordeler med nettbutikk

1. Nettbutikken treffer et globalt marked (alle med Internetttilgang). En fysisk butikk dekker bare et lite geografisk område.

2. Å handle i nettbutikk er behagelig og enkelt for kunden, som ikke trenger å reise fysisk noe sted. Alt kan gjøres via mobil, nettbrett eller PC/Mac.

3. Nettbutikken stenger aldri, i motsetning til fysiske butikker, som har begrenset åpningstid.

4. Alle kunder får den samme servicen. I fysiske butikker kan service være personavhengig.

5. Det er ikke behov for kundebehandlere som skal ha lønn. Det meste gjøres digitalt av en server (maskin). Dette reduserer driftskostnadene betraktelig, siden lønnskostnader utgjør en stor del av totalkostnadene.

6. Nettbutikken trenger ingen dyre lokaler eller inventar. Å etablere en nettbutikk er en god investering.

7. Det er lettere å skreddersy tilbud til kundene. Du får tilgang til navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse til alle kundene, og det er derfor enklere å følge dem opp og skreddersy så vel tilbudene som produktene til deres individuelle behov og preferanser.

Ps. Vi lager din salg og markedsstrategi….

Kay Ellingsen 🍒 91000 744 kay.elling@gmail.com

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM Bestselgerskolen.no fra Nordic Business Academy blir lansert som den første fagskole/nettskole med digitale lærere med høy faglig kunnskap og bransje erfaring.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s