Kjøp 1 fagbok få 2. (Den beste julepresangen til alle innen salg og kundeservice)

Bestselgeren er en bokserie på fire bøker om kommunikasjon innen salg, service og ledelse. Syv prosent av selgerne står for 80 prosent av salget. Bokprosjektet startet som en jakt på disse syv prosentene.

Hva er det unike med de syv prosent av selgerne som står for 80 prosent av salget? Forfatterne Stein Tyrdal og Kay Ellingsen har intervjuet en rekke dyktige selgere, salgs- og markedssjefer, gründere og salgstrenere, alle med årelang erfaring.

Hva er beste praksis? Er det miljøet som former oss eller finnes det et eget salgsgen som noen har og andre ikke har? Er vi født serviceminded?

Hva er det som kjennetegner de beste innen salg og service? Etter en reise som har tatt to år, foreligger resultatet i form av bestselgerserien på fire bøker. Bøkene er nyttige uansett hvilket yrke du har, for vi er alle selgere.

Hva fant vi? Vi fant at salg er kommunikasjon. Det er ikke bare kommunikasjon med din potensielle kunde, men også med deg selv. For dette er selve målet med det vi skriver; å inspirere deg til å bli den beste selgeren du har mulighet til å være. Vi kaller de dyktige selgerne for bestselgere. En bestselger har skjønt at salg er en troverdig blanding av kommunikasjon og følelser.

Bestselgeren er hjertet i ethvert firma. Uten dyktige salgs- og servicemedarbeidere dør organisasjonen. Effektive selgere og gode servicemedarbeidere er avgjørende for bunnlinja. Med denne boken ønsker forfatterne å bidra til å heve statusen til selgeryrket. Vi vektlegger relasjonssalget. Vi formidler erfaringer og kunnskaper om fagfeltet salg og service. Samtidig gir vi deg suksesshistorier fra de dyktigste fagfolkene.

Ingen blir gode selgere bare ved å kopiere andre. Du må finne din egen stil. På veien må du tillate deg selv å prøve, feile og lykkes. Å stille seg selv spørsmål er en god metode for forbedring. Det er mer effektivt enn å få svaret servert på et fat. Hvorfor? Fordi spørsmål gir oppdagelser mens svar gir opplevelser. Hva er forskjellen?

Opplevelse er å være med på noe. Det er en passiv læreform. Oppdagelser er aktiv læring. Oppdagelser engasjerer både høyre og venstre side av hjernen. De huskes bedre. De er våre egne.

Gi disse Fagbøkene som en julepresang til dine ansatte som arbeider med salg og service.

Bestselgerens verktøykasse er for deg som arbeider med mennesker og alle som er opptatt av å bli bedre til å kommunisere.

I Bok 1 ”Bestselgerens 24 ferdigheter” går vi igjennom den generelle salgs- og service-

kommunikasjon i de seks salgsfasene fra strategisk planlegging til oppfølging av kunden.

Bok 2 ”Bestselgerens kommunikasjon” handler om hvordan du best mulig kommuniserer med dine kunder. Vi deler kundene inn i fire kategorier som har hvert sitt atferdsmønster.

Bok 3 ”Prestasjonsledelse av Bestselgeren” er en bok om aktivitetsorientert ledelse som viser hvordan du kan lede dine ansatte til økt salg og bedret service. Ved å lære din egen og de ansattes atferd å kjenne vil du skape en mer effektiv salgs- og serviceorganisasjon.

Her finner du inspirasjon og praktiske øvelser til å lede dine ansatte til bedre prestasjoner.

BOK 4:

BESTSELGERENS VERKTØYKASSE

Dette er fjerde bok i vår Bestselgerserie.

Her får du som leder innen salg- og service en startpakke med nødvendige verktøy for situa-

sjons bestemt salg: Boka har 174 øvelser fordelt på fem områder: Kommunikasjonsverktøy

(38 øvelser), salgs- og serviceverktøy (35 øvelser), HMS-verktøy (8 øvelser), ansettelses-

verktøy (25 øvelser) og ledelsesverktøy (85 øvelser). Boka inneholder mange nyttige og nødvendige tester, samt en rekke praktiske øvelser for å bevisstgjøre og trene ferdigheter.

Innholdet blir referert til og satt inn i sin rette sammenheng i de foregående bøkene i serien.

Kr. 485,- pr.fagbok (få 2 for en pris)

porto/forsendelse kommer i tillegg.

Bok 1 og 2 for salg og service personell

Bok 3 og 4 for ledere

Du kan bestille hos meg her: Kay.Elling@gmail.com eller 📞 91000 744

Kay Ellingsen – Forfatter fagansvarlig Kursinstruktør

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM Bestselgerskolen.no fra Nordic Business Academy blir lansert som den første fagskole/nettskole med digitale lærere med høy faglig kunnskap og bransje erfaring.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s