Alle bedrifter ønsker å kurse/utdanne og videreutvikle sine medarbeidere👩‍🎓👨‍🎓

Alle bedrifter ønsker å kurse/utdanne og videreutvikle sine ansatte, noe som er svært viktig for å være den attraktive arbeidsplassen man må være for å tiltrekke seg de beste medarbeiderne.

Utfordringene ligger i dag for de fleste bedrifter i to hovedområder for kompetansesatsing:

1. Selskapets økonomi eller manglende budsjett for utvikling av egne medarbeidere.

2. Dokumentasjon av resultatene man oppnår gjennom sin satsing på kompetanse.
a. Økt salg
b. Lavere turnover
c. Lavere sykefravær
d. Motiverte medarbeidere
e. Kultur for læring og utvikling
f. Enklere rekruttering av de gode medarbeiderne

Mange driver med Kick-Off og produktopplæring, men har ikke interne eller eksterne programmer for faglig utvikling av sine medarbeidere.

Selgerens rolle har endret seg (gått ut på dato) de siste årene, og vi tilbyr nå forskjellige programmer for å gi selgerne de rette verktøyene de trenger for å møte en hverdag hvor innkjøpsmetodene har endret seg, og fortsatt er i endring.

Vi kan sette opp bedriftsinterne programmer hvor vi utdanner interne kursinstruktører, og vi tilbyr bistand fra våre instruktører for å gjennomføre kurs hvor vi går direkte inn og tilpasser innholdet i kurset til bransjens utfordringer.

Vi tilpasser våre kurs etter hva bedriften ønsker å ha fokus på, og hva som synes å være (eller bli) bedriftens utfordringer i markedet.

Vi lykkes når våre kursdeltakere ledere bedre og selgere selger mer i sin hverdag, når bedriften tjener mer penger på sine motiverte ansatte, og når man har medarbeidere som opplever en økt grad av mestring i sitt arbeid.

Vi er klare for å bistå deg i ditt arbeid for å lykkes med dette, og tar gjerne et informasjonsmøte hvor vi kan diskutere hvordan vi best finner det optimale kompetanseprogrammet for deg og din bedrift. Vi ser frem til å høre fra deg.

Få en smakebit her: SalesLearning.Online

Kay Ellingsen
Tlf nr 91000 744

Kay.elling@gmail.com

Opplæringsansvarlig-Forfatter
Foredragsholder-Headhunter

image

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s