Tror du at du har det fulle og hele ansvaret for deg selv, ditt liv og din karriere?

imageTror du at du har det fulle og hele ansvaret
for deg selv, ditt liv og din karriere? Legger du skylda og ansvaret for din egen manglende suksess over på andre?

Du må handle også. Du må velge de råd som passer deg og du må jobbe med deg selv for å utvikle dine ferdigheter. Du må utvikle deg, endre deg og ha glede av det.

Ansvaret er ditt. Ingen andre kan endre deg.

Et effektivt salgskorps er hjertet i ethvert
kommersielt selskap. Likevel er det få norske bedrifter som optimaliserer opplæring og
profesjonaliserer salgs- og serviceavdelingene
sine. Det er gammeldags å banke inn salg i
kunden ved å påvirke, skape behov og pressekunden til å kjøpe.

Dagens suksesskrit- erier handler om å forstå atferd, tilpasse sin kommunikasjon og selge med sine sanser. Selskap som klarer å ansette og utvikle de dyktigste, reduserer ikke bare kostnadene ved feilansettelser og klager, men vil ha en stor konkurransefordel.

Kurset/treningen: «Prestasjonsledelse av medarbeider» gir deg som leder av salgs- og servicebedrifter en rekke kostnadseffektive tips og verktøy.

Kurset tar sikte på å øke antall best- selgere og hjelpe deg til å inspirere din stab for salg og service. Kurset hjelper deg til å finne hvilke personlighetstrekk de beste selgerne har og hvordan du skal dyrke frem den beste serviceinnstillingen.

Målgruppa er ledere innen salgs- og service. Du ble kanskje salgsleder fordi du var en god selger? Hvordan vil du nå overføre dine ferdigheter til dine medarbeidere? Med din intuitive evne til å lede kundene til kjøp, skal du nå lede medarbeiderne til å gjøre det samme. Det kan bli en bratt læringskurve. Som leder trenger du andre ferdigheter.

Kunnskapen om dem får du ved å investere i
«Prestasjonsledelse av bestselgeren».
Vil du bli en bedre leder, jobber du med inn- holdet som om det var ditt viktigste salgs- eller serviceoppdrag.

I fagbøkene omtaler vi betydningen av at dine
medarbeidere (og du selv) kjenner din egen
atferd og tilpasser den til kundens atferdsstil.

Vi forteller deg hvordan du skal utvikle dine
medarbeidere slik at de oppnår kundens tillit
og dermed god samhandling. Vi forteller deg
hvordan du får en lønnsom salgs- og service-
bedrift.

Kurset har som mål å bidra til en “ny kultur” innen salg, service og ledelse.
Prestasjonskultur er en kultur som skaper og gjenskaper viktige prestasjoner på et stadig bedre nivå. Prestasjonskultur kjennetegnes av selvledelse og Prestsjonsledelse. Medarbeiderne tar ansvar for egne prestasjoner og egen utvikling.

Din jobb som leder er å skape forutsetninger for at dette er mulig.

Prestasjonsledelse er først og fremst hand-
lingsorientert og fokuserer på den enkeltes
eller teamets prestasjonsarena, enten den er i arbeidslivet eller på idrettsbanen. Ulike kombinasjoner av atferd gjør oss til unike
mennesker med stort potensiale til utvikling.
Prestasjonsledelse av Medarbfider har to
moduler.

I del 1 ser vi på hvordan du skal lede
dine ulike salgs- og servicemedarbeidere
gjennom de seks salgsfasene ved hjelp av de
24 ferdighetene. I del 2 beskrives prestasjons-orientert lederskap. Slik selgeren skal lede kunden til kjøp, skal du lede medarbeideren til å bli den beste innen salg og service.

Om du trener og får kjennskap med stoffet, kan du sammen med dine medarbeidere gå rett på forbedringspotensialene. Det kan dere gjøre i medarbeidersamtaler og i utviklingsprogram- mer du måtte gjennomføre

Du vil lære og trene på  prestasjonscoachende spørsmål du kan stille til din medarbeider. Spørsmålene er ment som en hjelp til å komme i gang for de som er mindre trent i medarbeidersamtaler. Etter hvert som dine coachende ferdigheter øker, vil du finne det naturlig å stille andre relevante spørsmål som er skreddersydd til din medarbeiders situasjon.

Jeg spurte min venn Johan som er overlege i psykiatri om hva han syntes om innholdet?

Svar: Dette lederprogrammet skiller seg klart ut fra alle andre programmer.

Hvorfor det?

Svar: Dette er selvutvikling for lederatferd, med grunnleggende atferdspsykologi og kommunikasjon. I tillegg så har dere dokumentert styrker og svakheter som leder kan observere og da først coache medarbeider hvor svake sider blir en styrke.

Ønsker du en «smakebit» på program og faglig godkjent faglitteratur så gå inn på nedenstående linker🍒

Program på Prestajonsledelse:

https://drive.google.com/open?id=0B-rPfT5Q5VzrcTh4RVBhS1RoRlk

1/3 av fagbok Prestasjonsledelse av medarbeider:

https://drive.google.com/open?id=0B-rPfT5Q5VzrQy1MRXNVMUVUSWM

Kay Ellingsen 917 21000 eller kay.elling@gmail.com – opplæringsansvarlig og forfatter

 

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM Bestselgerskolen.no fra Nordic Business Academy blir lansert som den første fagskole/nettskole med digitale lærere med høy faglig kunnskap og bransje erfaring.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s