Våre headhuntere er tunge på anvendt psykologi , og har full forståelse på kultur/humankapitalen og lederstiler.

Kampen om å skaffe og beholde gode ansatte vil fortsatt være en av de største utfordringene i norsk næringsliv. Å ansette de rette salgsfolkene og lederne kan avgjøre en bedrifts suksess eller fiasko.

Selgere varierer mest i prestasjonsnivået sammenlignet med de fleste andre yrker. Den gode selger, selger dobbelt så mye som de dårlige, men bestselgeren selger for tre ganger så mye. Da er det ikke rart, at de fleste firmaer vil rekruttere de dyktigste salgs- og servicemedarbeiderne. Vi er i all uneskjedehet best på å forstå eksakt adferds profilen til hvordan den ideelle selgeren dere skal ha er. Må kandidaten ha jobben, eller har han/hun lyst på jobben? Vi måler hvilke egenskaper og evner kandidaten har og ikke bare hva som står i hva de har gjort av funksjoner i tidligere arbeid.

Når det gjelder rekruttering av ledere så ser vi etter en «operativ leder» som inspirerer og motiverer for å engasjere, hvor det motsatte er at lederen er en «forvaltingsorientert sjef». Det er førnevnte som alltid fungere best og blir mottatt av de ansatte som en leder og ikke sjef.

Ikke glem at i dag så er det 6 av 10 som ønsker å slutte på grunn av nærmeste leders lederstil.

Våre headhuntere er tunge på anvendt psykologi , og har full forståelse på kultur/humankapitalen og lederstiler.

Ps. Personlighet er summen av alle de psykologiske evner og anlegg et individ har. Empati og egodrive er to viktige egenskaper som en selger trenger for å lykkes. Disse egenskapene kan måles. Dyktige mennesker er nøkkelen til suksess.

Den dyktigste lederen ansetter de dyktigste menneskene.

Vi vil i nærmeste framtid ta kontakt med nettopp deg for å informere om hvem vi er, hvordan vi jobber og hvorfor dere bør vurdere oss i Next1 som deres fremtidige leverandør innen rekruttering av selgere, salgsledere og eventuelt operative CEO’er.

Hilsen Kay Ellingsen 📞 915 39000 Kay@Next1.no

«Vi er ikke størst men først»

Vennlig hilsen
Kay Ellingsen🍒
Fagansvarlig Kursinstruktør
Forfatter og Headhunter
Mobil:+47 915 39000
Kay@Next1.no
Next1.no

Ps. «En leders oppgave er å ta folk fra der de er til der de aldri har vært»

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s