Bygg tillit

H2H Kay Ellingsen

Vit hva kunden føler

HVA – Tillit er å stole på noen.

HVEM – I starten har du ingen tillit hos
kunden. Du må gjøre deg fortjent til tilliten
hver gang. I tillitsfasen må du svare på
spørsmål som
• Hvem er du?
• Hvor kommer du fra?
• Hvorfor skal jeg tro på deg?

HVORDAN – Hva kreves for å passere hind-
eret? Her trenger du relasjonsferdigheter,
dvs. evnen til å komme inn på kunden og
å bli værende der. Du trenger også
kommunikasjonsferdigheter.

HVORFOR – Kundens emosjonelle kjøps-
prosess er vel så viktig som den rasjonelle
kjøpsprosedyren. Vinner du ikke kundens tillit, trekker kunden seg.

Tillit er et minimumskrav med ett unntak: Produktet selger seg selv.
2. Finn den egentlige utfordringen

HVA – Den store utfordringen er å finne den
tause grunnen til at kunden kjøper. Finner du
den, kan du fjerne kjøpshindre. Kunden kan
være frustrert fordi han/hun vet om noe som
er bedre enn det han/hun har.

Kunder snakker lite om sine ubehag og bekymringer.

De vil fremstå som vellykkede og feilfrie.
De benekter, bagatelliserer og bortforklarer.

 

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s