Digital ledelse ?

Ledere må skoleres i den nye normalen

Med en ny arbeidshverdag og økte krav fra ledelsen, kunder og ansatte, er mellomledere spesielt utsatt for et høyt stressnivå.

Ekstra krevende for mellomledere

Mellomlederrollen er spesielt vanskelig. De må balansere for alle. For teamet, ledelsen, kundene og deres ansatte – ansatte som alle har spesifikke behov, og som nå ønsker mer individuell frihet og fleksibilitet.

Som mellomleder må du finne en måte å manøvrere deg rundt i den nye normalen som har andre krav og forventninger. Det er tydelig at det skaper stress.

Fra tidligere å ha ett hovedspor – når du jobber, er du fysisk på jobb – til nå å kunne lede både digitalt og fysisk og i hybridversjoner, og ut fra de ansattes individuelle ønsker.

Det er en ny måte å organisere seg på, en ny måte å lede ansatte i et miljø som er i stadig endring. Det er vanskelig å lede i den nye uforutsigbarheten. Det tar tid å komme tilbake og finne balansen i et nytt lederskap, men det handler om å tørre å være i usikkerheten uten å bli for stresset.

Kilde:chef.se

Kay Ellingsen

Next1.no

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s