Hva med å gi dine ansatte faglig kunnskap og sengelektyre til jul?

Ingen blir gode selgere bare ved å kopiere andre. Du må finne din egen stil. På veien må du tillate deg selv å prøve, feile og lykkes. Å stille seg selv spørsmål er en god metode for forbedring. Det er mer effektivt enn å få svaret servert på et fat. Hvorfor? Fordi spørsmål gir oppdagelser mens svar gir opplevelser. Hva er forskjellen?

Gi disse Fagbøkene som en julepresang til dine ansatte som arbeider med salg og service.

Bestselgerens verktøykasse er for deg som arbeider med mennesker og alle som er opptatt av å bli bedre til å kommunisere.

I Bok 1  📘 «Bestselgerens 24 ferdigheter»går vi igjennom den generelle salgs- og service- kommunikasjon i de seks salgsfasene fra strategisk planlegging til oppfølging av kunden.
Bok 2 📗»Bestselgerens kommunikasjon» handler om hvordan du best mulig kommuniserer med dine kunder. Vi deler kundene inn i fire kategorier som har hvert sitt atferdsmønster.
Bok 3 📕 «Prestasjonsledelse av Bestselgeren» er en bok om aktivitetsorientert ledelse som viser hvordan du kan lede dine ansatte til økt salg og bedret service. Ved å lære din egen og de ansattes atferd å kjenne vil du skape en mer effektiv salgs- og serviceorganisasjon. Her finner du inspirasjon og praktiske øvelser til å lede dine ansatte til bedre sine prestasjoner.
BOK 4 📒
BESTSELGERENS VERKTØYKASSE Dette er fjerde bok i vår Bestselgerserie.
Her får du som leder innen salg- og service en startpakke med nødvendige verktøy for situa- sjons bestemt salg: Boka har 174 øvelser fordelt på fem områder: Kommunikasjonsverktøy (38 øvelser), salgs- og serviceverktøy (35 øvelser), HMS-verktøy (8 øvelser
https://drive.google.com/file/d/1s4dPRGssPw9l9tN13f9gQhP9fEcULRK7/view?usp=drivesdk

Velordnede pris pr.bok kr 485,-

Jule pris kun kr 312,- inklusive porto.
Kay Ellingsen 91 000 744 
Forfatter kay.Elling@gmail.com

Bok 1 og 2 for salg og service personell 📘📗

Hele serien for budsjett og salgsansvarlig.📘📗📕📒

Businessforlag.no

SalesLearning.Online

Next1.no

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til Hva med å gi dine ansatte faglig kunnskap og sengelektyre til jul?

  1. Tilbaketråkk: Den beste julepresangen til alle innen salg og kundeservice) | Kay Ellingsen | Kay Ellingsen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s