«passende eller ikke»?

 

image

Min sønn Nikolas har lært av pappaen sin at det å motivere, inspirere og engasjere folk er en god egenskap man kan ha med seg overalt i livet.

I dag fylte hans lillesøster 12 år, og han tar seg litt ekstra fritid fra jobben sin, og reiser mange mil får å overraske Betina på skolen. (De bor ikke sammen).

Han banker på døren til klassen, og sier til frøken: «Beklager at jeg forstyrrer, men jeg ville bare si gratulerer med dagen til lille søsteren min».

Han går raskt bort og gir henne en bamseklem, og sier da til frøken: «Jeg håper det passer at jeg tok meg frihet til å spandere en is på alle 30 elevene i klassen».

Svaret var: Passer eller ikke passer.

fa……hvordan lærere har vi i skolen i dag?

ps. Jeg jobber som opplæringsansvarlig og er faglærer jeg også.I tillegg til å være forfatter på  atferd og kommunikasjon….jeg blir ……

Svaret skulle vært: Så snilt av deg å huske på bursdagen til søsteren din, og i tillegg så deler du ut is til alle elevene. Det setter vi pris på.

Fint å kunne dele, ta det eventuelt opp som tema å kunne «dele».

Tror du sønnen min gikk ut fra skolen med en god følelse ?

Jeg er helt for at vi måler lærere individuelt.

  • hilsen fra Kay og ha en hyggelig helg alle sammen.

 

 

 

 

 

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM Bestselgerskolen.no fra Nordic Business Academy blir lansert som den første fagskole/nettskole med digitale lærere med høy faglig kunnskap og bransje erfaring.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s