Hvem er det som ønsker å samarbeide med Bestselgerskolen – Campus NooA?

image

Hvem er det som ønsker å samarbeide med Bestselgerskolen – Campus NooA?

Mange opplever det som spennende å kunne ta nettskole og samtidig kunne få kunne bruke kunnskapen til å få ytterligere vekst og resultater.

Er dette effektivt ?

Bedrifter kan bruke nettkurs og e-læring til å oppnå konkurransefordeler flere måter:

  1. Øke fleksibiliteten i tid og sted
  2. Spare penger ved å redusere kostnader til reise, hotell og kurslokaler
  3. Forbedre relasjonene til kunder og leverandører
  4. Oppnå positive bedriftsinterne effekter

Det medfører at vi kan nå ut til flere deltakere over tid, og at vi aldri trenger å avlyse et kurs på grunn av for få påmeldte. Det er heller ikke nødvendig å vente til neste gang kurset settes opp. Vi har utviklet egne pedagogiske og administrative løsninger for dette, og vi opplever det som en fordel i konkurransen med andre kursleverandører.

Hva med dem som har klasseromsbaserte kurs og ønsker å nå ut til flere mennesker?

Nettbaserte kurs har et mye større marked enn tradisjonelle fysiske kurs og seminarer fordi de når ut i et mye større geografisk område. I tillegg er det ingen fast timeplan som begrenser mulighetene travle mennesker har til å delta.

Hvorfor  skal kursdeltakerne velge Bestselgerskolen – Campus NooA?

Vel, da vil jeg trekke frem disse ti gode grunnene til å studere ved Bestselgerskolen – Campus NooA:
0. Du kan starte i dag.
1. Du kan studere der du er.
2. Du kan lære av de beste digitale lærerne.
3. Du kan lære i sosiale nettverk med studenter i hele landet.
4. Du kan bruke 180 dager per kurs.
5. Du kan studere i ditt eget tempo.
6. Du kan få mye læring for pengene.
7. Du kan jobbe og tjene penger mens du studerer.
8. Du kan få fullt studielån.
9. Du kan nå lenger.

Utviklingsprogram får du ved å følge denne linken inn på skolen vår;

Kay Ellingsen – opplæringsansvarlig – forfatter og kursinstruktør – Morten Paulsen – Professor

http://www.nooa.no/course/salg-og-servicekvalitet/

 

image

 

 

image

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM Bestselgerskolen.no fra Nordic Business Academy blir lansert som den første fagskole/nettskole med digitale lærere med høy faglig kunnskap og bransje erfaring.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s