Klarte dere budsjettet for 2015 ? I så fall ikke- Hva har du tenkt å gjøre med det?

F

image

Klarte dere budsjettet deres for 2015 ?

I så fall ikke, så kan vi på Bestselgerskolen ikke gi dine medarbeidere «opplevelser», men en rekke «oppdagelser».

Alle kjøper på en god følelse og salg handler om gode følelser.

Bestselgerskolen leverer undervisning og ikke kurs. Om du må betale din videreutdannelse og utvikling selv så slipper du ihvertfall moms siden dette er registrert som utdannelse.

ps. Om din leder ikke betaler for at du skal kunne selge mere enn det du gjør i dag eller at du kan bli enda bedre på kundepleie, så gi meg en tilbakemelding på dette.

Vi har er foredrag som handler om hvordan du skal inspirere, motivere og engasjere dine medarbeidere til å kunne stå opp hver dag og glede seg til å komme på jobben.

Bestselgerskolen har som de eneste i Norge en kunde (SCANEM) som har dokumentert vårt faglige innhold for ISO sertifisering innen salg, servicekvalitet og kundepleie.

image

Ønsker du at dine selgere skal kunne selge mere enn det de gjør i dag ?

Vil du at dine rådgivere skal bli bedre på servicekvalitet og kundepleie?

Tror du salg og serviceleder blir bedre ved å trene på å tilpasse sin lederstil til de forskjellige type medarbeidere?

Vil du lære mere om lederstiler og hvordan du støtter salg og service «kulturen» optimalt ?

Tror du det er en fordel å kunne noe om hvordan du forvalter humankapitalen ? Også  med tanke på din karriere fremover ?

image

Ønsker du å få tilgang til gode ledere – selgere og kunderådgivere fra Bestselgerskolen ?    Uten at det koster «skjorta»!

Bestselgerskolen – Campus NooA – Offentlig godkjent nettskole vil ringe deg for å invitere til et møte.

Vi er stolte av å kunne presentere (som de første i Norge) nettskole med egen faglærer som vil følge deg opp mellom kundebesøkene.

En av våre rådgivere og veiledere vil ta kontakt med deg allerede fra neste uke.

image

Vi står forøvrig til tjeneste med ytterligere informasjon og ser frem til et innholdsrikt møte for begge parter.

Bestselgerskolen.no – Campus NooA – Offentlig godkjent nettskole – Professor Morten Flate Paulsen og
Kay Ellingsen – Opplæringsansvarlig – Kursutvikler, forfatter og foredragsholder.
917 21000 Ring meg «any time»

kay.elling@gmail.com

Send oss litt forhåndsinformasjon om hva som er din/deres utfordring i 2016, så skal vi etter beste evne imøtekomme hva vi kan bidra med for deg og din bedrift.

Ha en fin tid så lenge….

image

 

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s