Vi lærer på ulik måte.

image

Vi er forskjellige mennesketyper og vi lærer på ulik måte. Noen må se bilder, andre kan lese. Noen kan høre et budskap, mens andre må prøve og feile.

Noen kan sitte i timevis, helt alene og drive selvstudie.

På samme måten som vi er helt ulike når det gjelder å lære så er salg kunsten å nå frem til alle.

Man må kjenne til de som må se bilder. Man må nå frem til de som kan lese et budskap. Man må nå frem til de som kan høre eller de som må ta og føle på det vi har å selge.

Hvordan skal du da lære salg?
Vi har troen på at man må ha variert læring.
Det å bare lese fungerer ikke for alle.

Ja, vi kan forstå teorien og skrive bra på en eksamen, men det er salget som er eksamen. Da hjelper det ikke å skrive. Man har ikke tid til å resonere, men må handle på brøkdelen av et sekund.

Om du pugger hva du skal si så hjelper ikke det når kroppsspråket og tonefallet ditt sier noe annet. Og når talehastigheten din avviker sterkt fra de du kommuniserer med.
Dette kan kun trenes ved å prøve det selv.

På denne måten er Nordic Business Academy sine konsepter unike.

Vi kombinerer undervisningsformene slik at alle kan lære. Vi har lærebøker som enten kan leses i papirform eller på nettet.

Vi har videoer slik at de som er mer visuelle skal lære på en god måte.

Og sist, men ikke minst, vi kjører fysiske kurs der vi kan prøve og feile før vi går ut i felten på ekte kunder.

Vi mener at salg må trenes over tid. Salg er kommunikasjon og kommunikasjon kan man ikke lese seg til.

Man kan heller ikke lære kommunikasjon på et kick off.

Det er en blanding av teori og masse øvelse.

For å holde øvelsen oppe på et godt nivå er det viktig med gode salgsledere. Salgsledere som kan salg.

De trenger ikke nødvendigvis være de beste selgerne selv, men de må forstå salgsprosessen. For å motivere og gjøre den enkelte selger bedre må de også forstå en del pedagogikk.

En god salgsleder skal få selgeren til å blomstre og gjødsel og vann er kunnskap og motivasjon.

Vi trener salgsledere fortrinnsvis med fysiske kurs, men det skader ikke å lære teorien med de 24 ferdighetene også for salgsledere.

Vi har også her kombinerte kurs med både fysiske samlinger, men også der du kan få teorien gjennom nettkurs. image image image

Vi hjelper også til ute hos bedriften der vi sammen med salgslederne trener opp selgerne. Kay.elling@gmail.com -91721000

@Kurs for salgskonsulenter

@Kurs for kundebehandlere

@Kurs til butikk personell

@Kurs for telefon selgere

@Kurs for salg og serviceleder

@Kurs for salg og markedsledere

@ Sertifisert på 24 salgsferdigheter

@ Sertifisert Business Coach

@ Sertifisert Prestasjonsleder

@ Situasjonsbestemt ledelse SBL

Hilsen Stig B. Wagner 993 34 040

image

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s