Endelig tilbake i omstilling og utvikling.

 

image

image

Da er vi «endelig» tilbake i vårt arbeid med omstilling og utvikling. Vårt mål er som alltid at ansatte skal være ute i arbeid før omstillingstiden er over og NAV tar over.

Vi opprettholder vårt mål om at alle omstilte skal ha en god løsning for seg selv i løpet av omstillingstiden, og viser til 96% score på vårt tidligere arbeid:1.720 personer i jobb av 1.800, og ingen ble arbeidsledige.

Jeg har lett lenge etter den desidert beste rådgiveren i omstilling, og han fant jeg, eller vi fant hverandre.

Min navnebror Kay Kristoffersen som har 22 år i Gilde/Nortura. Sittet som tillitsvalgt i 15 fine år, hvorav de siste 5 som konserntillitsvalgt. Med denne spennende bakgrunnen, kombinert med 10 år i konsernstyret, er han en av Norges beste forhandlere.

Vi gleder oss til å møte et utfordrende marked hvor ledigheten dessverre øker, men det å skaffe seg ny jobb er faktisk salg av deg selv, dine holdninger og din kunnskap.
Og er det noe vi mener vi kan lære bort, så er det akkurat det.

Sted: Våre egne kurs og konferanse lokaler i Asker
Vi kan gjerne kjøre bedriftsinterne kurs og Outplacement eller 1:1
Hilsen fra Kay Kristoffersen og
Kay Ellingsen

Ønsker du et informasjonsmøte for å planlegge dine mulige tiltak så kan du ta kontakt med oss på kay.elling@gmail.com eller 917 21000

Ps. DET ER BEDRE MED EN STARTPAKKE, Eller skal du gi en sluttpakke?

Kay Ellingsen – Nordic Business Academy – Opplæringsansvarlig – forfatter/foredragsholder og Headhunter..

https://drive.google.com/open?id=0B-rPfT5Q5VzrTmpFUnZBM2o1UDh0Vll0UHJ2UFFOT2ZvOVpn

image

 

 

 

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM Bestselgerskolen.no fra Nordic Business Academy blir lansert som den første fagskole/nettskole med digitale lærere med høy faglig kunnskap og bransje erfaring.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s