Teamet i Nordic Business Academy

 

image

Kay Ellingsen

image

Stig B. Wagner

konkurranseinnstinkt fra all verdens idretter, både som utøver og trener både i individuelle og lagidretter.

Han har de siste 8 år jobbet med voksenpedagogikk i en rekke ulike firmaer som Reaktorskolen, Imente, Folkeuniversitetet, Menko, eCademy og Campus Nooa- offentlig godkjent nettskole.
Har tilegnet seg særdeles god erfaring i nettbasert undervisning og har fungert som kursutvikler siste 2 år, både fra eCademy og Campus Nooa.

Har også stått for den nettbaserte delen av undervisningen ved Imente og Menko, samt sine kurs ved Folkeuniversitetet.
Han har drevet møbelforretning, jobbet som eiendomsmegler og driftet sitt eget konsulentselskap i 14 år.
Akademisk utdannelse fra Norges Idrettshøgskole og UIO Medisin.

Lang og god erfaring med kommunikasjon i sine roller i helsevesenet. Både innenfor utredningsseksjon for unge, og psykiatriske akuttavdelinger .
Har bred og lang bakgrunn med jobb innen helsevesenet, samt undervisning i helse, kommunikasjon og samhandling, samt idrett.
Har vært avdelingsleder ved Menko med ansvar for Oslo og Ski. Har vært leder for Ring Eiendom – Liertoppen/Drammen og DaVinci Kompetanse.

image

Tom Thorkildsen

Har en lang erfaring innen salg og ledelse av data- og konsulent tjenester. Over 15 år som Strategisk innkjøper, med ansvar for forhandlinger og gjennomføring av hele prosessen.
Som leder har han innehatt roller som ansvarlig for salg, trening, økonomi, administrasjon og rekruttering, erfaringer som han benytter seg av i dag

Var også delaktig i ISO 9001 sertifisering, med utarbeidelse av egne rutiner og instrukser.
Har egenskaper som en meget dyktig relasjonsbygger og informator i forhandlinger.

image

Kay Kristoffersen

Har jobbet i Gilde/Nortura SA i 22 år. Kay har sittet i 10 år som styremedlem i konsernstyret i Nortura, og har erfaring som styremedlem i Gilde VBT, Gilde FS, og Gilde Norsk Kjøtt BA.
Har faglig erfaring fra omstillinger, effektiviseringsprogrammer, HMS og opplæring. Han har en bred kompetanse innen forhandlinger, influencing og strategiarbeid. I perioden har det vært omstillinger av 1500 personer i selskapet, og oppfølging av disse omstillingene har vært en viktig del av arbeidet for Kay.

Mål og mening med arbeidet var å lede alle medlemmer fra omstilling til utvikling, og fra «sluttpakke til startpakke». Kay har Organisasjon og ledelsesteori fra Høyskolen i Østfold, NLP, forhandlingsteknikk, strategiarbeid, Internasjonal kommunikasjon og forståelse.

Videre tar han nå utdanning innen NLP, Adferdspsykologi og kommunikasjon i forhandlinger, konflikthåndtering og relasjonsledelse. Situasjonsbestemt ledelse, samt sertifiseres som kursinstruktør Business Coach.

Det kommer også 2 nye medarbeidere inn i teamet denne våren, og det er:

image

Anne Siri Krogsæther – CV kommer

image

Nicolaas Eikens – CV kommer

Jeg gleder meg til å samarbeide med dette ressurssterke teamet.

hilsen fra Kay i Nordic Business Academy

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM Bestselgerskolen.no fra Nordic Business Academy blir lansert som den første fagskole/nettskole med digitale lærere med høy faglig kunnskap og bransje erfaring.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s