Åpne din lukkede hjerne

Lukkede sinn vet kanskje ikke alt om en blyant? Her kan du trene på å åpne ditt sinn og frigjøre din kreativitet.

Her er noe informasjon om blyanten:
Den er laget av hardt tre.
Den kan ha ulike farger, for eksempel rød. Den har viskelær i enden, mens andre ikke har det.
Den koster ca. 12 kroner.
Noen koster mer.
Den selges i esker.
Kan kjøpes enkeltvis.
Du skriver med den.
Du kan tegne med den.
Spissen brekker ofte.
Den har svart bly.
Du kan stikke hull med den.
Den er ca. 15 cm lang.
Den varer ikke evig.
1) Skriv opp minst 10 andre ting du vet om blyanten:
________________________________________________________________________

2) Og når du har gjort det kan du skrive opp 20 ting du kan bruke en binders til:
_____________________________________ _____________________________________3) Til sist kan du skrive opp flest mulige bruksmuligheter for en sykkelslange:
__________________________________________________________________________

Kay Ellingsen🍒 – 91tusen syvførtifire

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s