Den entusiastiske gule kunden som innkjøper.

 

image

Den entusiastiske gule kunden som
innkjøper er ofte utydelig
• Det kan være både inspirerende,
spennende og forvirrende å møte en innkjøper som er entusiastisk.

De fleste av oss liker å treffe mennesker som brenner for ideer. Som selger kan det være spesielt positivt hvis du møter en kunde som er entusiastisk for det du selger.

• Det kan hende at du som selger har vanskelig for å forstå den entusiastiske innkjøperen. Han/hun hengir seg gjerne til lange filosofiske resonnementer som han/ hun ikke alltid vet hvor slutter. Derfor kan det være vanskelig å følge tankegangen og se hvordan du skal kunne tilfredsstille kravene, da disse er upresise og vage.

Som selger er det lett å føle seg en anelse dum, ettersom det kan være vanskelig å få grep om hva kunden er ute etter.
Har gode kontakter
• Han/hun starter gjerne prosjekter og legger opp en rekke møter med uklare intensjoner. Han/hun har et stort nettverk og kjenner alle i bransjen. Han/hun er ofte engasjert i foreninger og sammen- slutninger og stiller gjerne opp på ulike typer allianser, erfaringsgrupper osv.

Nordic Business Academy🍒

Kay Ellingsen 91721000 eller Kay.elling@gmail.com

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM Bestselgerskolen.no fra Nordic Business Academy blir lansert som den første fagskole/nettskole med digitale lærere med høy faglig kunnskap og bransje erfaring.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s