Den sosiale grønne kunden som innkjøper.

image

Den sosiale grønne kunden som innkjøper.
Tar seg tid
• Det er alltid hyggelig å møte en innkjøper med sosial stil. Kunden tar seg god tid og er en god lytter.

Du føler deg satt pris på
og opplever raskt at dere har fått verdifull kontakt.

Du føler at du har skapt god tillit og opplever at det ikke er behov for en del av den ”vanlige” salgsteknikken.

Er sympatisk og omtenksom
• Han/hun har stor tiltro til individets evner, er sympatisk og omtenksom. Hvis tjenestene handler om utvikling av individer, føler du at du har havnet riktig.

Har gode kontakter
• Han/hun har et betydelig nettverk og byr gjerne på det. Dermed er han/hun ofte en god referanse og en tilgang å ha i nett- verket sitt, så vel i jobb som privat.

• Har vanskelig for å si nei • Etter noen kontakter med den sosiale kunden merker du imidlertid at det er vanskelig for han/henne å bytte leverandør, ettersom det innebærer at han/hun må si nei til tidligere leverandører.

Han/hun vil ikke si nei, og derfor sier han/hun ”kanskje” Det fins risiko for at ingenting skjer, og at dere ikke når resultater sammen. • Har vanskelig for å ta beslutninger

• Han/hun vil være likt av alle og dette fører til beslutningslammelse. Det skjer ingenting eller ytterst lite mellom møtene, ettersom kunden er altfor forsiktig og ikke tar noen egne initiativ.

Nordic Business Academy🍒

Kay Ellingsen – forfatter og opplæringsansvarlig – 91721000 eller Kay.elling@gmail.com

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s