Hva skjer’a?

image

Hva skjer’a?
”Det som skjer, det skjer…”

Noen ganger må du akseptere det som skjer: ”Gjort er gjort og spist er spist”, som han sier Bamsefar i Hakkebakkeskogen. Da bruker vi våre krefter best ved å la være å kjempe mot. Vi velger våre kamper med omhu. Vi oppnår mest ved å tilpasse oss det som skjer.

Bestselgeren vet at det viktigste salget han/hun gjør er nå. Samtidig ser du fremover, finner nye muligheter og jakter umiddelbart på neste salg. Du yter den beste service her og nå for å øke salget mest mulig. Det er nåtiden og fremtiden vi kan påvirke. Du kan forandre din oppfatning av fortiden, hva den betyr for deg og hvilken påvirkning den skal ha for fremtiden.

I møtet med fremtiden er du hjelpeløst fortapte om du synger ”Det som skjer, det skjer…” for da blir det som du fortsatte å synge: ”og ikke no’ mer no’ mer”. Det skjer i alle fall ikke noe mersalg. Tolk det som har skjedd til din fordel. Når noe går galt, lær av det og sørg for å få en morsom historie ut av det.

Har du betalt prisen for en tapt
kunde eller en forspilt mulighet, sørg for at investeringen gir avkastning. Da kan du se på feilene som en investering i fremtiden. Avgjørelser som er tatt tidlig i livet kan skape overbevisninger som varer livet ut. Du har glemt hva som var årsaken fordi avgjørelsen ble tatt på et ubevisst plan. Du husker bare sinnsstemningen som ble igjen.

En negativ sinnsstemning kan følge deg hele livet. Du slipper ikke unna. En hemning er etablert, en hemning som preger dine indre dialoger, din tolkning av tidligere erfaringer og dine for-
ventinger til fremtidige handlinger.

Det spiller ingen rolle om den var et resultat av feilfiltrert informasjon.

Våre indre forestillinger om verden påvirker vår sinnstilstand som igjen påvirker vår at-
ferd. Utfordringen er at verden forandrer seg. Beholder du en beslutningsmetode gjennom
hele livet, vil den på et eller annet tidspunkt gå ut på dato. Beslutningsmønstre har dato- stempling, men du kan ikke lese stempelet.

Det beste du kan gjøre, er ved jevne mellom- rom å stoppe opp og sjekke om beslutningene dine fortsatt er gyldige. Still spørsmål ved din måte å tolke verden på. Alle forandrer seg.

Se på gamle bilder. Det er umulig å la være å legge merke til forandringene i for eksempel hårfrisyren, klærne, bilen, komfyren, TV’n og/ eller sofaen.

Blir du flau av å se gamle bilder? Om du ikke har endret måten å tenke på de siste 20 årene, kan du være helt trygg på at
beslutningsstilen din er like moderne som motivet på bildene dine. Din oppførsel kan til og med virke komisk. Det kan være en idé å revurdere sine forestillinger om seg selv og omverdenen før de går ut på dato.

«Ja, det skjer»

Kay Ellingsen🍒

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s