Kundeflukt og mindre leads?

Kjøp og salg har endret seg totalt. Når selger/bedriftene fortsatt selger på transaksjonssalg så vil kundene selv gå på nettet og finne leverandører.

Flere kunder har fått 50-60% færre forespørsler og leads.

Hva har du tenkt å gjøre med det? I noen tilfeller så bør det være en investering å gi dine medarbeidere en mulighet til å bli bedre? Treningsprogram kan du få tilsendt av meg 👩‍🎓👨‍🎓

Hensikt
Å lukke salget raskest mulig slik at likviditeten blir god.
Grunnleggende suksessfaktor
Kunden kjøper nå.
Suksesskriterie
Beslutningsdyktighet.
Suksessformel
Suksess = Logikk + Utadvendthet
Frykt

HVA – Utsettelser av salget betyr at kunden venter med å kjøpe og du har en utfordring i å
få salgsbudsjettet ditt til å gå opp.

Vi skreddersyr og trener på de ferdighetene som er nødvendig for å oppnå vekst og mere salg.

Kay Ellingsen 📞 915 39000 Kay@Next1.no

Nedenstående salgsteam økte salget i B2B med hele 37%

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s