Trening gir økt bevisstgjøring og kompetanse.

Jo høyere bevissthetsnivå du har dvs. jo mer du er mentalt til stede i nuet, jo mer effektiv blir ferdighetstreningen og jo mer pro-
fesjonelle blir dine medarbeidere.

Det er først når de behersker en ferdighet fullstendig at
du kan snakke om automatisering. Noen få superselgere har salg og service automatisert. Vi andre får nøye oss med å utnytte vår bevissthet best mulig og bli bestselgere.

Resultater oppnås gjennom å tenke, trene og gjøre. Øvelsene følger treningsmalen på.

Pedagogikken følger PUKK-hjulet,
Planlegg – Utfør- kontroller- Korriger.

Vi tror på de små skritts lov hvor kontinuerlig forbedringsarbeid under situasjonsbestemt
ledelse er tilpasset medarbeidernes utviklingsnivå.

Bestselgeren ser på situasjons-
bestemt salg som kostnadseffektivt – spesielt om du og dine medarbeidere klarer å prakti-
sere selvledelse. Bestselgerserien er et av de beste verktøyene du kan bruke for å utvikle dine salgs- og servicemedarbeidere fordi
vi lærer mest av å utføre praktiske arbeids-oppgaver og samarbeide med kolleger samtidig som vi tilfører kunnskap.

Førsteamanuensis Cathrine Filstad ved Institutt for ledelse og organisasjon ved Handelshøyskolen BI har spurt 830 norske ledere og mellomledere i private og offentlige organisasjoner og funnet at arbeidsplassen handler om veldig mye mer enn arbeid.

Det er også en viktig læringsarena der kunnskap, både formell utdannelse og praktisk erfaring, foredles til den kompetanse som er nødvendig for å levere gode arbeidsprestasjoner.

Lederne i undersøkelsen anga at de fem viktigste kriteriene for den gode arbeidsplass var:
• Utfordrende arbeidsoppgaver
(72 prosent)

• God balanse mellom privatliv og arbeidsliv
(55 prosent)

• Å ha ansvar for egen jobb, tid og oppgaver
(54 prosent)

• God ledelse
(53 prosent)

• Arbeidsoppgavene skal ikke bare være utfordrende, men jobben skal være interessant og meningsfull også (48 prosent)

Salg er et motstridende forhold
mellom egodrive og empati
Isbjørner lykkes med å nedlegge sitt bytte en av ti ganger.

Salg er et nærmest schizofrent forhold mellom egodrive og empati. Hensynet til salgs- resultat og hensynet til kunden skal begge være høyt ivaretatt.

Superselgeren lever seg så godt inn i kunden at han/hun kan tilfreds- stille kundens ubevisst behov. Samtidig skal selgeren holde kontroll på følelsene slik at han/hun aldri mister salget av synet.

KayEllingsen.no

Next1.no

Kay Ellingsen – fagansvarlig kursinstruktør og forfatter

91000 744 📞 eller kay@next1.no

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM Bestselgerskolen.no fra Nordic Business Academy blir lansert som den første fagskole/nettskole med digitale lærere med høy faglig kunnskap og bransje erfaring.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s