En rainmaker bringer inn ny virksomhet. «Har du en Rainmaker hos deg»?

 

I virksomheten er en regnmaker en person som bringer inn ny virksomhet og vinner nye kontoer nesten ved magi, siden det ofte ikke er lett å se hvordan denne nye forretningsvirksomheten er forårsaket.

Det betyr å generere betydelig ny virksomhet eller ytterligere kontantstrøm fra kilder noen ganger utenfor etablerte forretningskanaler, noen ganger ved å koble seg til mennesker på ikke-tradisjonelle eller skjulte markeder, og noen ganger ved å be om at nåværende kunder skal bruke mer penger.

En rainmaker er vanligvis en nøkkelfigur i virksomheten eller organisasjonen, Ikke bare en selger, men en rektor eller leder som vanligvis er høyt ansett i bedriften.

Opprinnelsen til forretningsfornemmelsen av rainmaker kan være en henvisning til den indianske praksis for å danse for å oppmuntre guddommer til å frembringe regnet som er nødvendig for avlinger.

Tilsvarende vil en regntaker gi magisk ny virksomhet og kunder til et firma eller generere mer inntekter fra eksisterende kunder og givere, og regn er en metafor for penger.

Et eksempel var det sene reklamebyrået executive Frederick D. Sulcer som ble beskrevet som en rainmaker etter å ha tatt mange nye kontoer til hvert byrå han er med.

Ifølge en oppfatning er regnmakerenes rolle å finne et sovende forretningsproblem og deretter skape en visjon om hvordan livet kan være som om dette problemet ble løst.

Begrepet regnmaking er også brukt på politisk innsamling av penger, for eksempel ble president Barack Obama beskrevet som en regnmaker i sitt forsøk på å samle inn penger til andre politikere.

Har du noen Rainmakere i bedriften din, så inviter de og la de blomstre😊

Kay Ellingsen🍒 91 000 744

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s