Ønsker du å bli Sertifisert som Salgscoach?

 

Ti fordeler med nettstudier:

Sjekk inn på: SalesLearning.Online

(Med både skriftlig og muntlig eksamen – sertifisering)

1. start i dag
2. studer der du er og når du vil
3. lær av de beste digitale lærerne
4. lær i sosiale nettverk med andre
5. bruk 180 dager per kurs
6. studer i ditt eget tempo
7. få mye læring for pengene
8. jobb og tjen penger mens du studerer
9. sertifisert Salgscoach
10.billig investering

Den muntlige/praktiske eksamen blir avholdt i alle storbyer i Norge.

FAGLIG GODKJENT INHOLD:

Salgskurs 1: Planleggingsfasen

I dette kurset lærer du å forberede deg slik at du selger mest mulig effektivt. En god salgsstrategi sikrer at alt arbeid som gjøres, fører frem mot målet «Effektivt salg».

Kurset omfatter ferdigehetene fra 1 til 4 i ferdighetshjulet. Det innebærer at du skal lære å planlegge salget, kommunisere med dine kunder på deres premisser, lage selgende skriv og avtale møter.

image
Salgskurs 2: Behovsfasen

I dette kurset lærer du å avdekke og kartlegge kundens behov. Det tar for seg ferdighet 5-8 i ferdighetshjulet som innebærer å skape kontakt, lede møter, kartlegge behov og beherske lytte- og spørreteknikker.

image

Salgskurs 3: Løsningsfasen

Dette kurset handler om hvordan man kan øke kundenes lyst på produktet slik at de MÅ ha det. Det tar for seg ferdighetene 9-12 i ferdighetshjulet der du lærer å argumentere for produktet, presentere produktet, avklare pris og rabattspørsmål og håndtere innvendinger.

image

Salgskurs 4: Tilbudsfasen

Dette kurset handler om å avslutte salget, dvs. å komme til enighet om pris og løsning. Det tar for seg ferdighetene fra 13 til 16 i ferdighetshjulet der du lærer å tolke kjøpssignaler, forstå kundens kjøpsprosess og utforme et uimotståelig tilbud samtidig som du håndterer stress.

image

Salgskurs 5: Avslutningsfasen

Dette kurset fokuserer på hvordan man kommer til enighet om kjøp og sikrer salget. Det tar for seg ferdighetene 17-20 i ferdighetshjulet, og du skal lære om hvordan du får orden, unngår utsettelser, bruker din emosjonelle inteligens (EQ) og gjennomfører forhandlinger.

image

Salgskurs 6: Oppføgingsfasen

Dette kurset handler om hvordan du kan selge mer. Det tar for seg ferdighetene 21-24 i ferdighetshjulet og du lærer om å forstå, yte servicekvalitet, gjennomføre påfølgende salg, pleie kunden og håndtere klager uten å gå i forsvar.

image

Her er SPØRMÅL du får i utdannelsen din innen salg og servicekvalitet.

ps. Innholdet er brukt på Markedshlgskolen for salg og Serviceledelse, Vgs.linje for salg og service (samferdsel) og på Universitetet i Bodø. Innholdet er også dokumentert innen ISO sertifisering hos bedriften SKANEM.

Du kommer til å bli positivt overrasket på pris i forhold til faglig innhold og studieforløp.

Kay Ellingsen🍒

kay.elling@gmail.com 91 000 744

Sjekk inn på: SalesLearning.Online

Om kayelling

Jeg har vært så heldig å kunne omstilt og utviklet en kundemasse på 20.000 personer i 1.200 bedrifter. Dette har gjort at jeg kanskje er en av de mest erfarne “utviklere” i skandinavia innen vekst. Jeg er serifisert som hypnoterapeut og er også medlem hos Dansk Hypnose Fælles Forbund. Forfatter av fagbøker innen salg, service og prestasjonsledelse (Situasjonsbestemt ledelse); Bestselgerens 24 ferdigheter, 2012 Bestselgerens kommunikasjon, 2012 Prestasjonsledelse av Bestselgeren, 2012 Bestselgerens verktøykasse, 2012 Hypnoterapeut og NLP Master Practitioner – 4 årig utviklingsprogram med ferdighetstrening med utvikling av 1.800 personer over 5 år. Ref.; Norges Beste Rekrutterer og FAFO rapport-forskning. Sertifisert til å anvende en rekke person- og teamrollekonsepter bl.a. Management Strategies. Har utarbeidet atferdsanalyser innen: Realasjonsanalyse, Teamanalyse og Lederstiler. Kay arbeider i dag som fagansvarlig rådgiver/terapeut og coach med “laserfokus” på headhunting, lederutvikling, salg og servicekvalitet. Han har over 20 års erfaring (17 000 timer) fra forbedrings-prosesser i næringslivet og er spesialist på adferdspsykologi og utvikling av mennesker. Dokumenterer topp resultater på salg, service og lederutvikling. Flere av Kay‘s kunder har doblet-tredoblet sin omsetning og blitt Gasellebedrifter. Han er kjent for å kvalitetssikre utviklingsprosesser. Kay sine bøker er blitt godkjent fra Høgskolen med totalt 30 studiepoeng. Han er også vært inne som faglærer på Markedshøgskolen innen Personlig salg og Relasjonsledelse. Bestselgerseien 1-4 er også nå blitt brukt som dokumentasjon innen salg og servicekvalitet og blitt ISO godkjent gjennom bedriften SKANEM Bestselgerskolen.no fra Nordic Business Academy blir lansert som den første fagskole/nettskole med digitale lærere med høy faglig kunnskap og bransje erfaring.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s